Redactia.ro
Home » Monden » Ce mașină conduce Florin Călinescu. Fostul jurat de la Românii au talent este o persoană extrem de modestă

Ce mașină conduce Florin Călinescu. Fostul jurat de la Românii au talent este o persoană extrem de modestă

GALERIE FOTO (2) Ce mașină conduce Florin Călinescu.

Ce mașină conduce Florin Călinescu. Este unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar cu toate astea, a rămas un om modest.  El  îi bucură pe telespectatori cu replicile sale inovative și amuzante. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu ce mașină conduce celebrul actor.

Ce mașină conduce Florin Călinescu. Juratul de la Românii au talent este o persoană extrem de modestă

Ce mașină conduce Florin Călinescu. În ziua de azi, lumea este obișnuită să conducă tot felul de mașini, care mai de care mai scumpe, dar acest lucru nu se aplică și în cazul celebrului actor Florin Călinescu. Juratul de la Românii au Talent este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România, dar cu toate astea, a rămas un om modest. În urmă cu câțiva ani, Florin Călinescu a fost surprins în timp ce conducea un SUV militar vechi, dar foarte mare. Ulterior, vedeta de la PRO tv a făcut o schimbare și a trecut la o mașină modestă. Mai exact, actorul și-a luat o mașină mică pentru a se strecura mai ușor în traficul din București. Potrivit Cancan.ro, acum ceva timp, actorul a fost surprins la cumpărături, dar nu a mai venit nici cu SUV-ul, nici cu gărgărița, ci cu o dubă marca Ford.

Masina condusa de Florin Calinescu

Ce avere are Florin Călinescu

Florin Călinescu a revenit în atenția publicului, făcând parte din jurul emisiunii Românii au talent. De profesie, Florin Călinescu este actor, realizator tv și om de afaceri. Actorul a acumulat până în prezent o avere considerabilă. De multe ori, juratul de la PRO tv este criticat pentru afirmațiile și gesturile considerate vulgare pentru vârsta sa, dar popularitatea sa continuă să crească. Anul trecut, realizatorul tv a notat în declarația de avere, pentru alegerile locale, două terenuri, unul în județul Argeș, de 1,8 Ha și un teren în Brașov, de 219 mp. Mai mult, Florin Călinescu deține și două apartamente în Capitală, unul în Bucureși și o casă de vacanță în Brașov. Pe lângă asta, are în conturi suma de 62.000 de euro. Mai mult, Călinescu mai deține un restaurant și o firmă de producție cinematografică video și de programe TV „Florin Călinescu Media Company Impex SRL”.

Pe lângă activitatea sa artistică, Călinescu s-a implicat și în politică. Este președintele Partidului Verde, iar anul trecut a participat la alegerile locale din București. Deși pe plan profesional actorul o duce bine, pe plan personal, Florin Călinescu a avut parte de momente de cumpănă. La doi ani de la căsătoria cu Ana Maria Călinescu, se năștea fiica lor, dar soarta nemiloasă a făcut ca la doar cinci luni de la venirea pe lume, inima acesteia să înceteze să bată. Câțiva ani mai târziu, cei doi au avut doi băieți sănătoși, Luca și Petru. În 1996, soția sa a fost diagnosticată cu cancer esofagian, iar în 2005, Ana Maria Călinescu s-a stins din viață. Alți șapte ani mai târziu, Florin Călinescu primea crunta veste că fiul cel mic, Luca, se spânzurase într-o cameră de hotel, în Praga, pe fondul unei depresii netratate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini