Redactia.ro
Home » Monden » Andra și Florin Călinescu, discuție șocantă la masa juriului: ”Ești virgină, ai 12 ani…”

Andra și Florin Călinescu, discuție șocantă la masa juriului: ”Ești virgină, ai 12 ani…”

Andra și Florin Călinescu, discuție șocantă la masa juriului: ”Ești virgină, ai 12 ani...”

Andra și Florin Călinescu au purtat o discuție șocantă la masa juriului de la „Românii au talent”. Cei doi jurați și-au spus cuvinte savuroase!

Andra și Florin Călinescu, discuție șocantă la masa juriului

Andra și Florin Călinescu au avut deseori, în timpul filmărilor pentru ”Românii au talent”, momente în care au purtat discuții ciudate care i-au amuzat pe colegii lor. De data aceasta, ceilalți jurați s-au prăpădit de râs la spusele marelui actor.

În ultima ediție a emisiunii, Florin Călinescu a decis să o relaxeze puțin pe Andra, așa că a mers și i-a făcut un mesaj, iar în tot acest timp îi șoptea diferite lucruri la ureche. Pentru a o introduce și mai mult pe colega lui în atmosferă, Călinescu a decis că este momentul să apeleze și la mici trucuri în coversația cu ea.

În timpul cât îi făcea masaj, actorul încerca să o relaxeze cât se poate de mult, atsfel că i-a propus să își lasă mintea să zboare în momentul în care avea doar 12 ani și…. era virgină. La auzul acestor vorbe, ceilalți colegi de platou au început să râdă extrem de tare, amuzându-se de întregul moment.

”Relaxează-te, uită de tot, intrăm într-o ședință. Uită tot ce ai trăit până astăzi, abandonează-te. Uită de tot ce ai trăit în viața ta, uită de filipineze, de Tiberiu Maria, de HaHaHa Production. Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate, n-ai concerte, n-ai emisiuni. Oricum, n-ai concerte. Simte-te lină. Ești un ied, aleargă singură pe islaz! Acum apelază-te la izvor puțin”,  i-a șoptit Florin Călinescu.

Cum vrea Florin Călinescu să fie înmormântat

Florin Călinescu este cunoscut pentru umorul său incontestabil și nu ezită în a și-l afișa și în cadrul emisiunii ”Românii au talent”. După un număr de dans contemporan al unei concurente, Mihaela Răchită, în vârstă 50 de ani, Florin Călinescu i-a spus lui Smiley cum ar avrea să fie înmormântat.

”Mie mi se pare foarte tare ce ați reușit să faceți la vârsta asta, pentru că sunt foarte mulți oameni trecuți de 50 de ani care cred că nu mai pot să învețe ceva nou”, i-a spus Smiley, concurentei.

Ulterior, Florin Călinescu a intervenit și și-a prezis moartea. I-a spus lui Smiley că ar putea fi decedat pe 21 septembrie 2051, dar și că vrea să fie condus pe ultimul drum asemeni lui Lenin. Totodată, vrea ca la mormânat să-i fie aduse crizanteme.