Redactia.ro
Home » Monden » Cum vrea Florin Călinescu să fie înmormântat: ”Îmi las un geam…”

Cum vrea Florin Călinescu să fie înmormântat: ”Îmi las un geam…”

Florin Calinescu

Florin Călinescu și-a prezis moartea în cadrul emisiunii Românii au talent. Juratul i-a împărtășit lui Smiley cum vrea să fie condus pe ultimul drum.

Cum vrea Florin Călinescu să fie înmormântat: ”Îmi las un geam…”

Florin Călinescu este cunoscut pentru umorul său incontestabil și nu ezită în a și-l afișa și în cadrul emisiunii Românii au talent. După un număr de dans contemporan al unei concurente, Mihaela Răchită, în vârstă 50 de ani, Florin Călinescu i-a spus lui Smiley cum ar avrea să fie înmormântat.

„Mie mi se pare foarte tare ce ați reușit să faceți la vârsta asta, pentru că sunt foarte mulți oameni trecuți de 50 de ani care cred că nu mai pot să învețe ceva nou” i-a spus Smiley, concurentei.

Florin Călinescu vrea să fie înmormântat precum Lenin

Ulterior, Florin Călinescu a intervenit și și-a prezis moartea. I-a spus lui Smiley că ar putea fi decedat pe 21 septembrie 2051, dar și că vrea să fie condus pe ultimul drum asemeni lui Lenin. Totodată, vrea ca la mormânat să-i fie aduse crizanteme.

”Florin Călinescu: Așadar, ne-ai îngropat pe noi ăștia, bosorogii, domnule Smiley.

Smiley: Nu, nu.

Florin Călinescu: Ia să îți arăt eu hărțile alea fără contur, să vedem care cedează primul. Întreabă-mă în ce zi va cădea…?

Smiley: În ce zi va cădea…?

Andra: Finala Românii au Talent?

Florin: 21 septembrie 2051!

Smiley: În ce zi va cădea 21 septembrie 2051?

Florin: Ziua în care o să vii tu la Bellu, să mă vezi.

Smiley: Asta a fost o glumă macabră…

Florin: Să dea dracu, de nu mă îngrop ca Lenin. Îmi las un geam, când te apleci să pui crizantema să îți fac așa BAU!

Smiley: Ce flori preferați?

Florin: Crizanteme. La cimitir cu ce p*** mea vrei să vii, cu mușcate?”, a fost dialogul dintre Smiley și Florin Călinescu.

Florin Călinescu are 64 de ani , iar viața sa este marcată de o triplă tragedie. Are doi copii decedați, dar și soția sa.