Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu a desființat-o pe Irina Rimes la Românii au talent! Ce a zist actorul despre melodiile ei

Florin Călinescu a desființat-o pe Irina Rimes la Românii au talent! Ce a zist actorul despre melodiile ei

GALERIE FOTO (2) Florin Călinescu a renuntat la PROTV

Florin Călinescu a făcut-o pe praf pe Irina Rimes în ediția de luni de la Românii au talent! Juratul emisiunii i-a criticat melodiile fără rușine. 

Florin Călinescu a desființat-o pe Irina Rimeș la Românii au talent

Florin Călinescu este cunoscut pentru faptul că este sincer, însă sinceritatea lui poate să fie răutăcioasă uneori, devenind extrem de supărătoare pentru cei din jur. Cu toate că este conștient de cum pot afecta vorbele lui o persoană, actorul spune mereu ce gândește.

În ediția de luni de la ”Românii au talent”, Florin Călinescu a desființat-o pe Irina Rimes fără să stea pe gânduri. Totul a început după ce, o tânără pe nume Eliza care lucrează ca model și stewardesă, a venit pentru a-și încerca norocul pe scena de la Pro TV. Aceasta a ales să cânte melodia ”Nu știi tu să fii bărbat”, a Irinei Rimes, însă ce a urmat mai apoi a lăsat pe toată lumea fără replică.

Deși Eliza a primit de la trei jurați butonul X, Florin Călinescu nu a făcut acest lucru, susținând, la finalul numărului artistic, faptul că nu concurenta este de vină, ci melodia „proastă” pe care a ales-o aceasta.

”Știi, te trezești câteodată într-o piață sau cumpărând ceva, sau vorbind cu cineva și nu știi ce cauți acolo. Așa și eu în momentul ăsta, jur. Scumpa mea, piesa e foarte proastă și de asta cred că ești dezavantajată. Nu știu cine o cântă și de ce”, a spus Florin Călinescu, după actul artistic al concurentei.

Florin Călinescu a desființat-o pe Irina Rimeș la Românii au talent! Ce a zist actorul despre melodiile ei

Andra a intervenit imediat și a spus că Irina Rimes cântă această piesă, luându-i apărarea foste sale colege de la ”Vocea României”.

”Și ea crede că e o piesă mișto? Hai, lăsați-mă în pace! Deci ai ales greșit! Mă interesează cine te disperă și pe tine și pe Irina Rimes. Acum, tu vorbești mai bine românește decât Irina Rimes, asta e clar pentru mine!”, a completat juratul de la Pro TV.

Părerea Andrei a fost că piesa Irinei Rimes este frumoasă, însă cea care a stricat-o a fost concurenta care a venit la Românii au talent.

”Ai stricat piesa! Piesa e foarte frumoasă, nu am cum să spun acest lucru!”, i-a spus Andra participantei.

Andra, gafe de proporții la Românii au talent

Soția lui Cătălin Măruță a fost protagonista unei gafe de proporții în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Pro Tv. După ce Maria și Marius Fătu au avut un număr impresionat, Andra a gafat-o grav. Duo Fătu, a adus în fața juraților un număr impresionat de acrobații, executând mai multe exerciții, iar întreg momentul a fost finalizat cu un sărut la înălțime.

Extrem de impresionată de cei doi, Andra a fost prima care a discutat cu ei. Deși a fost captivată de performanță celor doi, Andra a făcut o gafă de zile mari. Aceasta i-a întrebat cum se numesc, iar după ce a aflat numele de familie, i-a întrebat dacă sunt frați, având în vedere că aceștia s-au sărutat cu câteva minute înainte. „Ai fost foarte drăguță cum ai făcut așa. Cine sunteți dragilor?.)…)Deci sunteți frați?”, a fost reacția Andrei.

Totodată, într-o ediție anterioară, Andra a fost mustrată de colegii săi. Artista continuă să vorbească la mobil chiar dacă începea numărătoarea inversă pentru a intra în scena concurentul de la Românii au talent. În acest timp, artista îi explica soțului ei cum să pună apă în rezervorul de cuptor, fără a realiza că trebuie să închidă. Andi Moisescu i-a atras atenția subtil, iar în acel moment artista încheie discuția cu Măruță.

”A, după mine stați? Hai că dacă stați după mine…hai că sunt la filmări. Iubire, vezi că rezervorul cuptorului e gol, trebuie să pui apă în el. Te iubesc, pa!”, este replica pe care Andra i-o adresează lui Andi.

Nici Florin Călinescu nu s-a abținut și i-a adresat câteva cuvinte dure colegei sale. ”Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin.E un copil. Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…”, i-a spus Florin Călinescu artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: