Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, certată de fani că folosește PhotoShop. Cum s-a afișat vedeta

Cristina Șișcanu, certată de fani că folosește PhotoShop. Cum s-a afișat vedeta

GALERIE FOTO (2)

Cristina Șișcanu e una dintre cele mai urmărite vedete din România pe rețelele de socializare. Vedeta a strâns, pe Instagram de exemplu, o comunitate uriașă, care de-abia așteaptă să audă ori să vadă noutățile din viața ei. Sunt, desigur, printre aceștia și mulți cârcotași. Aceștia din urmă au criticat-o, ieri, pentru că vedeta ar fi făcut abuz de PhotoShop.

Cristina Șișcanu, criticată pentru editarea unei fotografii

Ieri, soția lui Mădălin Ionescu a postat o fotografie colorată, în care apare chiar ea, cu un make-up impecabil și un make-up discret. Totuși, câțiva internauți nu s-au lăsat impresionați de imagine și i-au reproșat vedetei că a apelat la programe de editat fotografii. ”Se vede, oricât ai nega, că folosești FaceApp ori PhotoShop. Asta înseamnă că nu te simți bine cu tine, cu vârsta pe care o ai”, i-a transmis o urmăritoare.

 

cristina șișcanu
Cristina Șișcanu

După cum era de așteptat, Cristina n-a lăsat să treacă neobservată o așa critică și i-a dat replică. ”Greșești! Este lumina bună și machiajul superb!”, a fost comentariul vedetei vizavi de replica răutăcioasă a respectivei internaute. Și, pentru a convinge de naturalețea fotografiei, Cristina Șișcanu a mai postat o imagine, realizată în aceeași zi.

Cristina Șișcanu, mamă a unei fetițe

Amintim că vedeta de 34 de ani a adus pe lume, acum doi ani, o fetiță, căreia i-a pus numele Petra. Însă, de când l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu, Cristina a fost mamă și pentru cei doi copii ai omului de televiziune, din prima căsnicie.

”“E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu.”, a declarat, acum câteva luni, Cristina Șișcanu.

Citește și 5 septembrie. Evenimentele importante și nașterile celebre ale zilei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: