Redactia.ro
Home » Monden » Cine este românca măritată în secret cu moștenitorul automobilelor de viteză Ferrari

Cine este românca măritată în secret cu moștenitorul automobilelor de viteză Ferrari

GALERIE FOTO (4) Cine este românca măritată în secret cu moștenitorul automobilelor de viteză Ferrari

Cine este românca măritată în secret cu moștenitorul automobilelor de viteză Ferrari. Piero Lardo Ferrari, fiul legendarului Enzo Ferrari, s-a căsătorit cu o româncă. Romina Gingașu este tânăra care i-a furat inima miliardarului de 76 de ani. Cum s-au cunoscut cei doi?

Cine este românca măritată în secret cu moștenitorul automobilelor de viteză Ferrari

Cine este românca măritată în secret cu moștenitorul automobilelor de viteză Ferrari. Spre surprinderea tuturor, Ferrari va avea o legătură cu România. Patronul lanțului de automobile s-a căsătorit în urmă cu câteva zile, cu o româncă din București. Romina Gingașu este tânăra care l-a cucerit iremediabil pe Piero Ferrari, 76 de ani. Fiul legendarului Enzo Ferrari are o avere impresionantă de 4,5 miliarde de dolari, iar acum se poate mândri cu soția sa frumoasă. Cei doi s-au cunoscut în 2016, când românca l-a contactat pentru a-i vinde un avion. „Romina a fost trimisă acolo din partea companiei «Bombardier», care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjorul lumii în acel an cu avionul Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari! Chiar s-a întreţinut cu fostul mare campion F1 şi au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziţionase de la firma la care ea lucra. (…) Chimia dintre cei doi (n.r. Piero şi Romina) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviaţia şi ingineria. Din acea zi au rămas nedespărţiţi”, a declarat un apropiat pentru cancan.ro

La acea vreme, Piero era căsătorit cu prima soție, Floriana Nalin, iar ulterior, patronul Ferrari a divorțat în 2019 pentru a-și continua relația de iubire cu Romina. Cei doi și-au unit destinele abia în acest an, dar au organizat evenimentul într-un mare secret, pregătindu-le o surpriză apropiaților lor. Piere și Romina și-au invitat apropiații la nunta unor amici, care, s-a dovedit a fi chiar nunta lor. Evenimentul fabulos a avut loc în Capri, la restaurantul Cazone del Mare, iar atmosfera a fost întreținută de artistul Al Bano. După ceremonie, cei doi au fsot și nașii prietenilor lor, Patricia și Sabrin.

Cine este Romina Gingașu

Romina este o bucureșteancă cunoscută în high life-ul italian, fiind comerciantă de aeronave de lux, personalizate, realizate de concernul Bombardier. Numele româncei a fost pus de părinții acesteia care s-au inspirat de la Romina Power, soția solistului Al Bano. În trecut, Romina a avut o relație cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană. Chimia dintre cei doi a fost atât de mare, iar într-un final s-au căsătorit.

Romina nu știa că bărbatul care aștepta elicopterul era chiar miliardarul italian. Ulterior a realizat că vorba despre un om important în momentul în care cei prezenți în aeroport au început să facă poze cu el. Românca și-a încercat norocul și a intrat în dialog cu el, făcând schimb de cărți de vizită. După ce a eșuat să-i vândă un avion de lux acestuia, Piere a sunat-o pe româncă și a invitat-o la cină, în Monaco. La o lună distanță, cei doi s-au mutat împreună lângă Maranello, acolo unde se află fabrica Ferrari. Soția lui Piere s-a implicat în fundația familiei ”Centro Dino Ferrari”, înființată de Enzo Ferrari după moartea fiului său, Dino Ferrari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: