Redactia.ro
Home » Monden » S-a făcut de râs! Milionarul Dan Nicorescu pune benzină la Ferrari de 100 de lei

S-a făcut de râs! Milionarul Dan Nicorescu pune benzină la Ferrari de 100 de lei

GALERIE FOTO (4) Milionarul Dan Nicorescu

S-a făcut de râs! Celebrul milionar Dan Nicorescu a fost jefuit în urmă cu câteva luni în propria casă, iar acum a ajuns să se limiteze la bani. Mai exact, afaceristul a atras toată atenția după ce a fost surprins în timp ce își alimenta Ferrri-ul de 100 de lei, ceea ce înseamnă 15 litri de benzină, deși această mașină are consum de cel puțin 30% în Capitală.

S-a făcut de râs! Milionarul Dan Nicorescu pune benzină la Ferrari de 100 de lei

S-a făcut de râs! În octombrie 2020, excentricul milionar Dan Nicorescu a trăit o experiență de neuitat după ce a fost jefuit în propria casă. Nicorescu se numără printre cei mai bogați oameni din România, fiind recunoscut după mașinile sale luxoase, pe care le deține. Afaceristul nu prea s-a făcut cunoscut în showbiz-ul românesc, dar are o avere mult mai mare decât majoritatea vedetelor din România, sau cel puțin avea.

Recent, Dan Nicorescu a fost surprins într-o ipostază șocantă. După ce și-a comandat în 2018 un Ferrari Superfast 812, afaceristul a atras toată atenția cu bijuteria sa. Cu toate astea, mașina are un consum de cel puțin 30% în București, dar Nicorescu a alimentat Ferrari-ul doar de 100 de lei. Potrivit EVZ.ro, afaceristul a fost surprins la o benzinărie din București, dar nu și-a alimentat singur bolidul, ci a fost ajutat de unul dintre angajații benzinăriei. Dan Nicorescu i-a dat indicații angajatului să se oprească la 99.71 lei, surprinzându-l chiar pe bărbatul care se aștepta ca afaceristul să cheltuie milioane de lei pentru alimentarea Ferrari-ului.

Anul trecut, Dan Nicorescu avea o avere estimată la un miliard de euro. În vârstă de 54 de ani, afaceristul este din Târgoviște. Nicorescu este fost funcționar la Banca Românească, iar acum se ocupă de3 afaceri cu fier vechi. Deși la bază este inginer de Aeronave, acesta nu a profesat niciodată în domeniu. Bărbatul a început să facă avere încă de la vârsta de 20 de ani, după ce a ajuns să facă comerț în Turcia. La vârsta de 28 de ani a făcut primul milion de dolari, după care a început să facă tot mai mulți bani.

Dan Nicorescu, jefuit de hoți

În urmă cu aproape un an, afaceristul a fost tâlhărit în propria casă, de un spărgător de bancomate. Autoritățile au fost alertate de iubita lui Dan Nicorescu, care se afla în casă. Paguba s-a ridicat la suma de 500.000 de euro. Conform procurorilor, suspectul a pătruns împreună cu o altă persoană în locuința milionarului, în timp ce acesta dormea. Cei doi și-au acoperit fețele pentru a nu fi descoperiți.

De asemenea, milionarul a fost imobilizat de un scaun pentru a nu se apăra. După ce au prădat locuința, hoții au fugit și l-au lăsat pe Nicorescu legat de scaun, acesta fiind ajutat după câteva ore. Ulterior, autoritățile au declart că unul dintre autori este acuzat de participarea la comiterea infracțiunilor de tâlhărie, furt calificat, distrugere și nerespectarea regimului materiilor explozive. „Cei doi au introdus în fanta destinată eliberării banilor din ATM un dispozitiv ce conținea o materie explozivă deținută fără drept, provocând o deflagrație din care a rezultat distrugerea ATM-ului, a sediului agenției, precum și a bunurilor din interiorul acesteia (…) au sustras din casetele ATM-ului sumele de 388.519 lei, 1.995 de euro și 137 de dolari.”, se  arată în ordonanța procurorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: