Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată casa milionarului Dan Nicorescu, prăduit recent de hoți! Acesta făcea paradă cu bunurile lui

Cum arată casa milionarului Dan Nicorescu, prăduit recent de hoți! Acesta făcea paradă cu bunurile lui

Dan Nicorescu

Vila de lux din Nordul Capitalei a milionarului Dan Nicorescu a fost prădată de hoți. Mai mult, agresorii l-ar fi sechestrat pe milionar ca să spună unde-și ține banii și bunurile de valoare. Atacul a fost unul ca la carte, deoarece bărbații, trei la număr, și-au acoperit fața cu cagule și nu au lăsat urme. Astfel, cu greu încearcă oamenii legii să-i identifice.

Hoții au dat buzna în casa lui Dan Nicorescu

Milionarul Dan Nicorescu a fost jefuit de hoți în propria casă. Mai mult, aceștia l-ar fi încătușat și forțat să spună unde își ține banii și alte bunuri de valoare, precum bijuterii. Agresorii au făcut un atac inteligent, nu au lăsat urme și au avut fața acoperită cu cagule. În schimb, au fost surprinși de câteva camere de luat vederi, amplasate în zonă, care ar putea ajuta la identificarea lor.

dan nicorescu

Cum a avut loc atacul. Milionarul nu are casa păzită

Hoților le-a fost ușor să intre în casa lui Dan Nicorescu, pentru că acesta nu are oameni de protecție. Trei inși au intrat peste Dan Nicorescu, în noaptea de luni spre marți, când se afla singur în vila sa, de 4 milioane de euro, aflată pe Șos. Nordului, din Capitală. Iar ce de-al patrulea era șoferul, care a așteptat afară. De altfel, de-a lungul timpului, milionarul a epatat pe străzile din București cu bolizii săi parcă desprinși din surprizele de la guma Turbo. Iar rețelele de spărgători au fost se pare cu ochii pe ei.

Atacul a fost premeditat

Anchetatorii spun că atacul a fost unul premeditat, deoarece hotii l-au mai văzut pe omul de afaceri și și-au dat seama că este bogat.

”Nici nu le-a păsat dacă el se află sau nu acasă. Au venit chitiți să plece cu valori din casă. Când ai o casă ce valorează 4 milioane de euro, ar trebui să ai firmă de pază, bodyguarzi. Johnny Depp plătește câte 10 milioane de dolari pentru siguranța lui”, este de părere un polițist.

Originar din Târgoviște, Dan Nicorescu este unul dintre cei mai controversaţi miliardari români. Deşi nu figurează în topurile de specialitate, se pare că ar avea o avere de circa un miliard de euro. Fost acţionar la Banca Românească, Nicorescu face în special afaceri cu fier vechi, iar la bază este inginer de Aeronave, dar nu a profesat niciodată. Afaceristul are o vilă luxoasă pe Şoseaua Nordului, în Capitală, evaluată la 4 milioane de euro. Potrivit declarațiilor lui pentru evz.ro, Nicorescu a făcut primul milion de euro până la vârsta de 28 de ani, din comerț cu haine și alimente. La 24 de ani s-a însurat, însă mariajul nu a durat decât un an. Are un băiat din acea relație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini