Redactia.ro
Home » Sport » Casa lui Ronaldo a fost călcată de hoți. Este halucinant cu ce au plecat din locuința celebrului fotbalist

Casa lui Ronaldo a fost călcată de hoți. Este halucinant cu ce au plecat din locuința celebrului fotbalist

Casa lui Ronaldo a fost călcată de hoți

Casa lui Cristiano Ronaldo a fost spartă de hoți. Conform autorităților din imobil au fost furate un tricou semnat de acesta echipei Juventus, evaluta la 200 de euro și alte obiecte evaluate la obiecte mici. Deși polițiștii au identificat suspectul, acesta nu a fost arestat.

Casa lui Ronaldo a fost călcată de hoți. Este halucinant cu ce au plecat din locuința celebrului fotbalist

Conform presei portugheză, casa din Insula Madeira a lui Cristiano Ronaldo a fost jefuită de hoți. Se pare că suspectul a intrat în locuința atacantului, după ce ușa de la garaj fusese lăsată deschisă de un îngrijitor. În casa locuiesc de obicei,mama fotbalistului, Dolores și fratele său mai mare, Hugo. Momentan nu se știe dacă aceștia se aflau în casă la ora producerii jafului.

Polițiștii au reușit să indentifice suspectul pe baza camerelor de luat vedere, dar nu l-au arestat. Prima parte a izolării cauzate de pandemia de coronavirus, Ronaldo a petrecut-o în acest imobil, împreună cu iubita sa, Georgiana Rodriguez și copiii săi.

Ronaldo, cel mai bun fotbalist la ora actuală

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 35 de ani este considerat cel mai bun fotbalist, alături de colegul său Messi. Dimitar Berbatov a declarat recent că în ziua în care cei doi fotbaliști se vor retrage din lumea fotbalului, va fi cea mai tristă zi din istoria sportului. „Este minunat să îi putem vedea pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo jucând împreună încă o data, deși e clar că nu îi vedem întinerind. Asta e viața și ăsta e fotbalul, dar este în continuare minunat să vezi două legende înfruntându-se, a spus Berbatov.

Se pare că veștile proaste continuă pentru fotbalist. Acesta a fost acuzat de o femeie de 35 de ani de viol, fiind deschis un proces civil. Un judecător din LA a decis ca procesul să meargă mai departe, iar primul termen urmând a fi stabilit pentru luna decembrie a acestui an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: