Redactia.ro
Home » Sport » Pe ce dau banii Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez!

Pe ce dau banii Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez!

Cristiano Ronaldo dieta, Serie A, Dubai

Când te cheamă Cristiano Ronaldo și ești al doilea cel mai bogat fotbalist din lume nu te uiți la bani când vrei să le faci o bucurie apropiaților. Englezii de la The Sun au calculat ce cheltuieli extravagante face CR7.

Ultima achiziție a făcut-o chiar săptămâna trecută. I-a cumpărat iubitei sale un inel de logodnă de 662.000 de euro. Georginei Rodriguez nu-i lipsește nimic. Se pare că iubitul ei în dă lunar aproximativ 80.000 de euro. Anul acesta spanioloaica a primit o mașină de lux, Mercedes-Benz G-Clas 4X4, care a costat 104.000 de euro. Ronaldo și-a făcut cam în aceeași perioadă un cadou costisitor. Un Bugatti Centodieci în valoare de 9,5 milioane de euro. În acest moment există doar 10 mașini de acest fel în lume. În urmă cu aproape trei luni, lusitanul a achiziționat și un yacht de lux pe care și-a petrecut vacanța împreună cu familia.

Haine și accesorii de lux

Când vine vorba de haine sau accesorii, cuplul nu se uită la bani. Frumoasa brunetă se afișeazi doar în ținute cumpărate de la celebre case de modă, unele modele fiind chiar exclusive. Rochii de peste 3.000 de euro, șosete de 150 de euro perechea, genți de mii de euro, sunt doar câteva dintre piesele remarcate de jurnaliștii din Marea Britanie. Din colecția sa de genți face parte una foarte rară, din piele de crocodil, marca Birkin în valoare de 160.000 de euro. Accesorile de lux nu-i lipsesc niciodată Georginei Rodriguez. În schimb iubitul său are o colecție impresionantă de ceasuri și mașini. Ultimul ceas achiziționat este un Rolex pentru care a plătit peste 400.000 de euro. Modelul este unicat, acoperit cu diamante și placat cu aur alb de 18 karate.

Cât a plătit Ronaldo la restaurant

În 2018, în mai puțin de 30 de minute, portughezul a cheltuit 30.000 de euro doar pe băuturi. Ronaldo și iubita sa au comandat o sticlă de Burgundy Richebourg Grand Cru, de 20.000 de euro, și una de vin Bordeaux din 1982, a cărei preț a fost 10.000. S-a întâmplat într-un restaurant din Londra, Mayfair Scott .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: