Redactia.ro
Home » Sport » Imagini rare cu Ronaldo! Face scufundări în vacanță

Imagini rare cu Ronaldo! Face scufundări în vacanță

GALERIE FOTO (7) cristiano ronaldo, vacanta

Cristiano Ronaldo iubește sporturile de apă, dar este pentru prima dată când le-a arătat fanilor cum face scufundări.

Cristiano Ronaldo se distrează de minune cu familia pe yacht-ul pe care l-a cumpărat. Portughezul le-a arătat prietenilor virtuali cum face scufundări. După ce a plonjat în mare, a înotat până la fund apoi a mers ținându-se de o sfoară. După câteva minute a revenit la suprafață.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Today I woke up and I wonder: What’s happening into the sea?! Call me Neptuno🧜🏼‍♂️😂 #PleaseDon’tTryThis #14 meters 🚫

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

“Astăzi m-am trezit și m-am întrebat. Ce se întâmplă în mare? Puteți să-mi spuneți Neptun”, este comentariul scris de fotbalist.

Până să înceapă noul sezon, Ronaldo este în vacanță. Anul acesta a decis să lase destinațiile exotice și să se plimbe cu ambarcațiunea sa de lux. De altfel mai multe vedete au preferat acest gen de relaxare.

Unde va juca Ronaldo sezonul următor?

Juventus a fost eliminată din Liga Campionilor și la echipă au avut loc deja schimbări. Antrenorul, Maurizio Sarri a plătit pentru dezastrul din cupele europene. A fost dat afară și înlocuit cu Andrea Pirlo. În presă au apărut zvonuri și despre un posibil transfer al lui Ronaldo. Starul portughez nu ar mai dori să joace la campioana Italiei alături de care ar avea șanse minime să câștige Liga Campionilor. De partea cealaltă clubul ar vrea să scape de el din cauza salariul exorbitant pe care îl are. S-a spus că șefii lui Juventus sunt dispuși să-l dea la orice club care își va arăta interesul și că ar fi încercat să discute chiar și cu Barcelona. Se pare că impresarul lui Ronaldo a fost deja însărcinat să-i caute o nouă echipă, dar deocamdată niciuna nu este dispusă să accepte pretențiile financiare ale lui Cristiano Ronaldo. Cele mai multe cluburi au probleme fiaanciare din cauza pandemiei de coronavirus. Portughezul mai are încă doi ani de contract cu Juventus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: