Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo își caută echipă! Ar putea fi coleg cu Leo Messi?

Ronaldo își caută echipă! Ar putea fi coleg cu Leo Messi?

GALERIE FOTO (5) Cristiano Ronaldo, acțiuni, juventus,

Cristiano Ronaldo își caută o echipă dispusă să-i plătească salariul fabulos pe care îl are. Agentul său se pare că ar fi discutat chiar și cu Barcelona.

Ca cele mai multe cluburi din Europa, Juventus are probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus. Italienii încearcă să scape de jucătorii cu salarii mari, iar Ronaldo câștigă în jur de 30 de milioane de euro pe sezon. De cealaltă parte și portughezul ar vrea să plece. După ce a luat al doilea titlu în Italia a declarat că vrea să mai rămână la echipă cel puțin încă un an. Apoi, presa a început să scrie că portughezul și-ar căuta echipă, fiind nemulțumit de eliminarea din Liga Campionilor și fiind conștient că alături de italieni sunt șanse minime să câștige trofeul. Jurnalistul spaniol, Guillem Balague susține că impresarul jucătorului a început să discute cu mai multe echipe, inclusiv Barcelona.

“Ronaldo a fost oferit peste tot, inclusiv la Barcelona. Dar nu sunt aşa sigur că Juventus poate să scape aşa uşor de el. De fapt, la ce salariu are…Ronaldo”, a spus jurnalistul spaniol.

Barcelona nu a anunțat încă dacă ar fi interesată de un posibil transfer.

Ronaldo, contract cu Juventus încă doi ani

Cristiano Ronaldo mai are doi ani de contract cu Juventus. În 2018, atunci când l-au transferat de la Real Madrid au plătit 117 milioane de euro pentru lusitan. În acea perioadă campioana Franței, PSG și-a exprimat și ea dorința de a-l aduce pe Ronaldo, dar acesta a refuzat.
Până va stabili unde va juca sezonul următor, CR7 își petrece vacanța alături de iubită și copiii săi. Anul acesta își petrec timpul pe yacht-ul de 6 milioane de euro al starului. Ambarcațiunea de lux care se numește Azimut Grande are 27 metri lungine și este realizată din fibră de carbon. Viteza maximă pe care o atinge este de aproximativ 52 km/h. Yachtul de lux are cinci cabine, şase băi, un bar şi o bucătărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: