Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo și-a petrecut vacanța pe yacht! A plătit 6 milioane de euro pentru ambarcațiune

Ronaldo și-a petrecut vacanța pe yacht! A plătit 6 milioane de euro pentru ambarcațiune

GALERIE FOTO (7) cristiano ronaldo, Georgina Rodriguez, vacanta yacht

Cristiano Ronaldo s-a bucurat de câteva zile de vacanță alături de iubita și copiii săi. Portughezul a decis să se plimbe cu yacht pe care a plătit 6 milioane de euro.

Campionatul în Italia s-a încheiat așa că portughezul a plecat câteva zile în vacanță. De curând lusitanul a achiziționat un yacht. Ambarcațiunea a primit numele Azimut Grande are 27 metri lungine și este realizată din fibră de carbon. Viteza maximă pe care o atinge este de aproximativ 52 km/h. Yachtul de lux are cinci cabine, şase băi, un bar şi o bucătărie.

Iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez a profitat din plin de noua achiziție. În ultimele luni a fost văzută în repetate rânduri pe ambarcațiune.

Ronaldo a anunțat unde va juca sezonul următor

După ce a luat al doilea titlu consecutiv în Serie A alături cu Juventus, portughezul a anunțat că va rămâne în Italia cel puțin încă un sezon.

„Sunt fericit că am câștigat ultimele două titluri din cele nouă consecutive ale lui Juventus! A părut simplu, dar nu a fost. Cu talent, dedicare și multă muncă îți poți atinge obiectivele și să fii mai bun an după an! Hai să îl obțin pe al treilea!”, a fost mesajul postat de Ronaldo pe Instagram.

Deși a luat titlul anul acesta, Ronaldo a ratat un alt trofeu. Gheata de Aur. Starul lui Juventus a marcat 31 de goluri în Serie A, dar a fost depășit de Ciro Immobile. Jucătorul lui Lazio a marcat de 36 de ori. Pe locul doi în clasament a fost Robert Lewandowski, cu 36 de reușite.
În această săptămână, Ronaldo a revenit la antrenamente. Vineri, Juventus Torino joacă împotriva celor de la Olympique Lyon în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În prima manșă francezii au câștigat cu 1-0.

Loading...