Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo și-a lansat noua colecție de ochelari de soare!

Ronaldo și-a lansat noua colecție de ochelari de soare!

cristiano ronaldo, ochelari de soare

Cristiano Ronaldo este primul fotbalist în activitate cu o avere de peste un miliard de euro. O parte din acești bani i-a adunat din publicitate și afacerile pe care le are. Portughezul este un adevărat as atunci când vine vorba de a-și vinde imaginea.

La începutul anului portughezul anunța că își va lansa o colecție de ochelari de soare marca CR7. Prețurile sunt pentru toate buzunarele. O pereche de ochelari costă între 74 şi 140 de euro în funcție de materialul din care este făcută rama.

„Am fost întotdeauna pasionat de ochelari şi mereu mi-am dorit propria linie. Sunt cu adevărat entuziasmat să colaborez cu Italia Independent în acestui proiect”, a spus starul portughez într-un comunicat publicat miercuri de Italia Independent.

Ronaldo face afaceri cu moştenitorii dinastiei Agnelli

Partenerul de afaceri al portughezului este Lapo Elkan, unul din moştenitorii dinastiei Agnelli, fondatoarea grupului de automobile Fiat şi acţionarul majoritar al clubului Juventus. Lapo este nepotul celebrului Gianni Agnelli. Italianul a creat în 2007 propria sa marcă, Italia Independent, care comercializează îmbrăcăminte şi accesorii de lux.

„Pentru mine şi pentru Italia Independent este o zi memorabilă: obţinerea licenţei ‘eyewear’ CR7 este de o importanţă extraordinară în parcursul nostru de creştere”, spunea Lapo Elkann, la începutul acestui an.

Conform Forbes, Cristiano Ronaldo a obţinut anul trecut venituri de 109 milioane dolari. 44 de milioane de dolari sunt din sponsorizări. Unul dintre principalele sale contracte este cu fabricantul american de echipament sportiv Nike, care datează din anul 2004. Portughezul mai are contracte importante cu producători celebri de haine, ceasuri, bijuterii, companii aeriene sau lanțuri hoteliere. De asemenea are și o gamă proprie de haine și produse cosmetice. De-a lungul timpului lusitanul a investit sume importante și în imobiliare, deținând mai multe proprietăți de lux pe care le închiriază. Ultima a cumpărat-o în plină pandemie de coronavirus. Fotbalistul celor de la Juventus a achiziționat un teren de 10 mii de metri pătraţi în Cascais, pentru care a plătit 8 milioane de euro. Potrivit presei, acesta vrea să construiască o vilă de lux pe care o va închiria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: