Redactia.ro
Home » Sport » Câți bani a câștigat Cristiano Ronaldo stând acasă. Pandemia nu l-a afectat!

Câți bani a câștigat Cristiano Ronaldo stând acasă. Pandemia nu l-a afectat!

cristiano ronaldo, Georgina Rodriguez, castiguri instagram

Cristiano Ronaldo a câștigat o sumă impresionantă, chiar dacă a stat acasă aproape două luni. Pandemia de coronavirus nu i-a afectat deloc activitatea.

Cristiano Ronaldo a stat în Portugalia, în Madeira în perioada în care campionatul italian a fost întrerupt. În plină pandemiei de coronavirus, vedeta celor de la Juventus a încasat peste 2.000.000 de euro din postări sponsorizate pe Instagram. Pentru fiecare postare făcută, lusitanul a primit în medie 500.000 de euro. Potrivit celor de la Attain, rivalul lui Ronaldo, Leo Messi a adunat din patru postări 1,4 milioane de euro. Locul 3 este ocupat de Neymar, care s-a îmbogățit cu 1,3 milioane de euro în această perioadă. Primul loc în top este ocupat de actorul Kevin Hart, cu peste 3.000.000 de euro, adunați în perioada 12 martie – 14 mai .

CR7 câștiguri impresionante din publicitate

În ultimii ani, Cristiano Ronaldo și-a mărit substanțial veniturile din postările făcute pe instagram. A crescut și numărul urmăritorilor, ajungând în acest moment la 222.000.000 de fani. Și iubita fotbalistului, Georgina face furori pe conturile de socializare. O postare a frumoasei brunete adună imediat sute de mii de aprecieri. La începutul anului 2020, Georgina avea 15,4 milioane de urmăritori și aduna cu o singura postare aproximativ 300.000 de euro săptămânal. Acum, logodnica lui Cristiano Ronaldo a ajuns la 18,3 milioane de fani, deci și veniturile sale vor crește semnificativ.

În ce a investit Ronaldo banii în plină pandemie

Cât timp a stat acasă, fotbalistul s-a ocupat de afaceri. A achiziționat un teren de 10 mii de metri pătraţi în Cascais, pentru care a plătit 8 milioane de euro. Potrivit presei, vrea să construiască o vilă de lux pe care apoi să o închirieze. Ronaldo a mai investit și în trecut în asemenea proiecte. Are un bloc cu 7 etaje în Madeira, două vile de lux în Lisabona și o casă de vacanță în Algarve.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: