Redactia.ro
Home » Sport » Georgina, iubita lui Ronaldo a adunat 700.000 de like-uri în doar o oră

Georgina, iubita lui Ronaldo a adunat 700.000 de like-uri în doar o oră

Georgina Rodriguez, cristiano ronaldo

Georgina a postat o fotografie cu toată familia la piscină. Fanii au fost foarte încântați, astfel că într-o oră aceasta a adunat 680.000 de like-uri.

Georgina Rodriguez își rotunjește substanțial veniturile cu postările pe care le face pe rețelele de socializare. La începutul anului 2020 avea 15,4 milioane de urmăritori și câștiga aproximativ 300.000 de euro pe săptămână din publicitate. Între timp numărul de urmăritori a crescut la 18,3 milioane de oameni, deci și câștigurile frumoasei brunete s-au mărit. Ultima fotografie postată de iubita fotbalistului în care toată familia se distrează la piscină a adunat într-o oră aproape 700.000 de aprecieri

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Andábamos sin buscarnos pero sabiendo que andábamos para encontrarnos. #mivida 💖

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

Și Cristiano Ronaldo face o adevărată avere din reclamele de pe contul său de socializare. Anul trecut a strâns aproape 50 de milioane de euro.

Cum este relația dintre Georgina Rodriguez și mama lui Ronaldo

Se pare că relația dintre Georgina Rodriguez și mama lui Cristiano Ronaldo nu este tocmai bună. Ultimul gest făcut de mama lusitanului, dă de gândit. I-a dat Georginei unfollow pe Instagram. Apoi aceasta a explicat spunând ca totul a fost doar o greșală.

”După cum știți, contul meu de Instagram este folosit într-un mod superficial. Nu înțeleg cum se folosește. Dacă nu o mai urmăresc pe nora mea sau alte persoane, este doar din neglijență, pentru că am apăsat un buton fără să vreau. Nu mai inventați povesti, nu mai întoarceți pe toate părțile totul. Nu știu să folosesc instagramul. Acest text este scris de fata mea, nu știu să fac nici story-uri. Știu doar să public fotografii, să vă citesc comentariile și nu sunt cele mai frumoase. Sper că sunteți bine și fericiți”, a explicat Dolores Aveiro.

Potrivit presei din Portugalia în perioada izolării cluplul s-a mutat la 30 de kilometri de casa mamei lui Ronaldo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: