Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo s-a întors în Italia! Mesajul fotbalistului!

Cristiano Ronaldo s-a întors în Italia! Mesajul fotbalistului!

Cristiano Ronaldo s-a întors în Italia

Cristiano Ronaldo s-a întors în Italia. Starul lui Juventus este printre ultimii fotbaliști care a revenit la Torino. Nu a venit singur, ci însoțit de familia sa.

Cristiano Ronaldo a fost nevoit să plece din Portugalia și să se întoarcă la Torino. În curând va începe antrenamentele la baza sportivă. Deocamdată, așa cu prevede legea Ronaldo este nevoit să petreacă 14 zile în carantină. Fotbalistul de 35 de ani nu s-a întors singur. A fost însoțit de iubită și toți copiii săi. Fotografia pe care a postat-o pe contul său de socializare a adunat rapid mii de aprecieri.

„Cea mai mare dragoste…”, a scris starul în dreptul fotografiei.

În ultimele luni mai mulți fotbaliști de la Juventus au fost infectați cu noul coronavirus. Italia a fost una dintre țările cele mai afectate de pandemia de coronavirus. Aproape 30.000 de persoane au murit.

Cristiano Ronaldo s-a întors în Italia!

Portughezul a revenit marți în Italia. El a stat ultimele două luni în casa sa din Madeira, alături de familie. Jucătorul lui Juventus a fost printre primii care a părăsit Italia de frica virusului. A închiriat un avion privat și nu a mai stat pe gânduri, deși oficialii clubului recomandaseră jucătorilor să rămână în țară în izolare. După plecarea lui Ronaldo, mai mulți jucători i-au urmat exemplul.

Georgina Rodriguez, despre prima întâlnire cu Ronaldo

Cotidianul Marca a realizat de curând un interviu Georgina Rodriguez. Aceasta a povestit despre prima întâlnire cu tatăl fetiței sale.

“M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului. Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, a spus Georgina, pentru Marca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: