Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo, cu familia la plimbare! Ce le-a spus fanilor care l-au criticat

Ronaldo, cu familia la plimbare! Ce le-a spus fanilor care l-au criticat

Ronaldo, cu familia la plimbare

Cristiano Ronaldo a fost aspru criticat după ce au fost publicate imagini cu el, iubita și copiii la plimbare. Răspunsul starului portughez nu a întârziat să apară.

În urmă cu două zile tabloidele din Anglia au publicat fotografii cu Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez. Cei doi au ieșit la o plimbare însoțiți și de copii. Portughezul îl plimbă pe unul dintre copii în cărucior, iar Georgina îl ținea pe celălalt. Fotografiile au stărnit un val de reacții din partea fanilor, chiar dacă CR7 nu a încălcat nicio regulă. Deocamdată în Portugalia nu au fost impuse reguli foarte stricte.

Mesajul lui Ronaldo

Imediat, Ronaldo a postat un mesaj pe contul său de instagram în care le-a reamintit tuturor că trebuie să respecte măsurile impuse de autorități.

„În această perioadă dificilă pentru întreaga lume, trebuie să rămânem recunoscători pentru lucrurile care contează – sănătatea, familia şi cei dragi pentru noi. Staţi acasă şi hai să ajutăm pe toţi cei din sectorul de sănătate care luptă pentru salvarea de vieţi omeneşti,” a scris jucătorul lui Juventus.

CR7 a fost printre primii care a plecat din Italia

Fotbalistul a plecat în urmă cu aproape două săptămâni din Italia, împreună cu familia sa. Chiar dacă oficialii lui Juventus le recomandaseră jucătorilor să se izoleze în case, portughezul a decis să plece în orașul său natal, Funchal. Deplasarea a făcut-o cu un avion privat. Decizia lui Ronaldo a fost comentată mai ales că doi jucători de la Juventus, Rugani și Matuidi fuseseră depistați pozitiv cu coronavirus în acel moment. După plecarea lui Cristiano Ronaldo, clubul nu a mai putut să le interzică celorlalți jucători să părăsească Italia.
Italia este una dintre cele mai afectate țări din cauza pandemiei de coronavirus. În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 812 de decese. Bilanțul total al morților este de peste 11.000. Totuși numărul de cazuri noi de infectare au început să scadă față de ultimele zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: