Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo și-a surprins mama! Cadou de 100.000 de euro!

Ronaldo și-a surprins mama! Cadou de 100.000 de euro!

Ronaldo și-a surprins mama

Ronaldo și-a surprins mama! Starul lui Juventus i-a cumpărat un bolid de lux al cărui preț este de aproximativ 100.000 de euro.

De ziua mamei, fotbalistul i-a făcut cadou lui Dolores Aveiro un automobil marca Mercedes. Aceasta s-a fotografiat alături de mașină și a postat fotografia pe contul său de instagram. A primit sute de aprecieri imediat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Obrigada aos meus filhos pelos presentes que hoje recebi. Feliz dia para todas as mães ❤️🌷

O postare distribuită de Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) pe

Cristiano Ronaldo se află în Portugalia împreună cu familia sa, din luna martie. A fost printre primii fotbaliști care a părăsit Italia din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, a avut timp să stea mai mult cu mama sa, care la începutul lunii martie a suferit un accident vascular și a fost internată în spital.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy Mother’s Day to my two special women 🙏💗

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Ronaldo locuiește cu mama sa

Fotbalistul a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că mama sa locuiește alături de el. Întrebat de un jurnalist de ce locuiește alături de ea, fotbalistul a avut o explicație emoționantă:

„Reporter: Cristiano Ronaldo, de ce locuiește mama ta cu tine azi?
De ce nu îi construiești o casă?
Cristiano Ronaldo i-a răspuns reporterului:
Mama m-a crescut sacrificându-și viața pentru mine. S-a culcat flămândă. Nu ne permiteam nimic și ea lucra 7 zile pe săptămână și făcea serviciu de noapte ca să-mi cumpere prima minge, ca să fiu fotbalist. Tot succesul meu este dedicat ei.
Atâta timp cât are viață, va fi mereu lângă mine, având tot ce eu îi pot oferi. Ea este refugiul meu și cel mai mare dar al meu.”, a fost dialogul dintre cei doi.

Cristiano Ronaldo este foarte atașat de mama sa, Dolores Aveiro. Jurnaliștii scriau în urmă cu mai mulți ani că acesta ascultă sfaturile mamei sale chiar și în privința iubitelor. Când vine vorba despre familia sa, starul nu se uită la bani. Ronaldo este unul dintre fotbaliștii cu cele mai mari venituri. Pe lângă salariu și bonusuri, portughezul ia sume uriașe din publicitate. În 2019 a fost inclus în topul Forbes, după ce a adunat peste 800 de milioane de dolari.

Portughezul este foarte atent și cu logodnica sa. Îi dă aproximativ 80.000 de lire lunar, Georginei Rodriguez pentru a-și satisface toate capriciile. Ronaldo nu-i refuză nimic mamei fetiței sale. Vacanţe pe yahturi, bijuterii şi haine scumpe sau cadouri cu preţuri exorbitante. Iubita starului are foarte mare grijă de imaginea ei şi fiecare apariţie a sa este impecabilă. Tânăra îşi dedică cea mai mare parte a timpului familiei. Are grijă de cei 4 copii ai lui Cristiano Ronaldo. Dintre aceştia, 3 sunt cu mamă surogat. Cristiano junior, gemenii Mateo Ronaldo şi Eva Maria. Mezina familiei Alana Martina este fiica cuplului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: