Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo nu se uită la bani! Cât îi dă iubitei lunar

Ronaldo nu se uită la bani! Cât îi dă iubitei lunar

Ronaldo nu se uită la bani!

Cristiano Ronaldo nu se uită la bani când vine vorba despre iubita sa, Georgina Rodriguez. Portughezul îi dă aproximativ 80.000 de lire lunar, pentru a-şi satisface toate capriciile.

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai răsfăţate femei. A fost învăţată cu un stil de viaţă luxuos, pentru care starului lui Juventus scoate din buzunar o sumă considerabilă, 80.000 de lire lunar. Oricum suma pe care o câştigă fotbalistul de la echipa din Italia se ridică la 28 de milioane de lire sterline pe sezon. Frumoasa brunetă petrece foarte mult timp acasă cu cei 4 copii ai lui Ronaldo. Jurnaliştii de la The Sun scriu că starul este foarte mulţumit pentru că Georgina este o mama model, aşa că nu îi refuză nimic. Vacanţe pe yahturi, bijuterii şi haine scumpe sau cadouri cu preţuri exorbitante. Iubita starului are foarte mare grijă de imaginea ei şi fiecare apariţie a sa este impecabilă.
Georgina a crescut în satul Jaca, din nordul Spaniei. Şi-a dorit să fie balerină, dar pentru că familia sa nu a avut bani să o trimită la o şcoală de balet a ales o carieră în modă. Georginei îşi mai rotunjeşte veniturile şi din postări pe instagram.

Georgina, mamă pentru cei 4 urmaşi ai lui CR7

Tânăra de 26 de ani îşi dedică cea mai mare parte a timpului familiei. Are grijă de cei 4 copii ai lui Cristiano Ronaldo. Dintre aceştia, 3 sunt cu mama surogat. Cristiano junior, fiul cel mare al lui Ronaldo are aproape 10 ani şi deja joacă la echipa Under 9 a lui Juventus. Urmează gemenii Mateo Ronaldo şi Eva Maria născuţi în 2017. Mezina familiei este Alana Martina născută pe 12 noiembrie 2017.

Citeşte şi: Pogba își pregătește plecarea! Unde merge starul lui Manchester

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: