Redactia.ro
Home » Sport » Pogba își pregătește plecarea! Unde merge starul lui Manchester

Pogba își pregătește plecarea! Unde merge starul lui Manchester

Pogba își pregătește plecarea

Pogba își pregătește plecarea de la Manchester United. Francezul nu își mai dorește să joace în Anglia și ar putea reveni la Juventus.

Mathias Pogba, fratele jucătorului de la Manchester United a recunoscut că Paul își dorește un transfer în această vară. Internaționalul francez a ajuns la Manchester în 2016.

„Știm cu toții că Paul vrea să plece de la Manchester United, vrea să joace în Champions League, să câștige troofee. La United nu are șansa asta. Vedem la vară ce se va întâmpla, unde va ajunge”, a spus Mathias Pogba, care joacă în Liga 3, din Spania.

Italienii pregătesc transferul

Presa din Marea Britanie susține că „Bătrâna Doamnă” pregătește deja revenirea francezului în Serie A. Până acum au mai încercat de două ori să-l aducă înapoi pe mijlocaș. Acum italienii vor să dea pentru jucătorul de 26 de ani, 150 de milioane de euro (suma de transfer + salariul jucătorului). În plus ar fi dispuși să-i ofere la schimb și pe mijlocașii Adrien Rabiot și Aaron Ramsey. Pogba a mai jucat la Juventus 178 de meciuri, în perioada 2012-2016. Campionul mondial a ajuns pe Old Trafford pentru suma de 105 milioane de euro, considerată record la vremea respectivă. Jucătorul care valorează în acest moment 100 de milioane de euro a evoluat în 150 de meciuri în tricoul „diavolilor” și a marcat 34 de goluri. Pogba mai este dorit și de Bayern, PSG sau Real Madrid.

Citește și: Spectacol marca Erling Haaland! Câte goluri a marcat în Liga Campionilor

Loading...