Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo a făcut investiții în plină pandemie! Ce a cumpărat fotbalistul

Cristiano Ronaldo a făcut investiții în plină pandemie! Ce a cumpărat fotbalistul

cristiano ronaldo, investitii

Cristiano Ronaldo a stat două luni în Protugalia alături de familia sa. Și-a făcut timp însă și pentru afaceri investind 8 milioane de euro în imobiliare.

Cristiano Ronaldo a făcut investiții în plină pandemie. Fotbalistul celor de la Juventus a achiziționat un teren de 10 mii de metri pătraţi în Cascais, pentru care a plătit 8 milioane de euro. Potrivit presei, fotbalistul vrea să construiască o vilă de lux pe care apoi să o închirieze. Cascais este o stațiune la aproape 30 de km de Lisabona. Turiștii sunt foarte atrași de această zonă cu plajă exclusivistă și restaurante scumpe. Ronaldo a mai investit și în trecut în asemenea proiecte. Are un bloc cu 7 etaje în Madeira, două vile de lux în Lisabona și o casă de vacanță în Algarve. Una dintre proprietățile din Lisabona a costat peste 7 milioane de euro, fiind la momentul achiziționării cea mai mare tranzacție de acest gen făcută vreodată în Portugalia.

Ronaldo a revenit la antrenamente

După mai bine de două luni în care portughezul a stat în izolare, acesta a revenit la antrenamente. Marți, Ronaldo s-a întâlnit cu colegii săi la baza de antrenament de la Continassa. Portughezul s-a întors în Torino în urmă cu 14 zile, dar a fost obligat să stea în izolare. Starul a făcut mai multe teste fizice înainte de a reveni pe teren. Deocamdată fotbaliștii au voie să se pregătească în grupuri mici.

Guvernul Italiei va stabili când se vor relua antrenamentele colective. Campionatul în Italia a fost suspendat pe 9 martie din cauza epidemiei de coronavirus. În acest moment mai sunt încă 12 etape de disputat. Juventus este lider în Serie A, locul secund fiind ocupat de Lazio. Oficialii italieni au decis ca Serie A să se reia pe data de 13 iunie și ar trebui să se încheie pe 2 august.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: