Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo, cu lacrimi în ochi! Juventus și Real Madrid, eliminate din Champions League

Ronaldo, cu lacrimi în ochi! Juventus și Real Madrid, eliminate din Champions League

cristiano ronaldo, liga campionilor,

Cristiano Ronaldo a părăsit terenul cu lacrimi în ochi. A dat două goluri, dar Olympique Lyon a eliminat-o pe Juventus din Liga Campionilor.

Olympique Lyon a reușit surpriza. Aproape nimeni nu se aștepta să o elimine pe campioana Italiei, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Cristiano Ronaldo a înscris de două ori, dar nu a fost suficient. Francezii au pierdut meciul 1-2, dar merg mai departe grație golului înscris în deplasare. După terminarea partidei, CR7 a stat întins pe gazon minute bune. Apoi colegul său Chiellini a încercat să-l consoleze strângându-l în brațe. La final Ronaldo a plecat spre vestiare cu ochii în lacrimi și dând din cap, nevenindu-i să creadă că Juventus a ratat calificarea.
Olympique Lyon o va întâlni în turneul Final 8 de la Lisabona pe Manchester City.

Manchester City a eliminat-o pe Real Madrid

Real Madrid s-a oprit în optimile de finală din Champions League. Manchester City a câștigat 2-1 și merge mai departe în sferturile de finală cu două victorii în fața spaniolilor. Pep Guardiola are 8 trofee în patru ani la Manchester City, dar nu reușise să treacă niciodată de „sferturi” Ligii Campionilor. Raphael Varane și-a îngropat echipa. A greșit la ambele goluri primite de Real, (Sterling, min 9 și Gabriel Jesus 68).

“Sunt trist pentru coechipieri, apreciez că m-au sprijinit. Ceea ce s-a petrecut acum nu se întâmplă deseori în cariera mea. Trebuie să revin mai puternic”, a spus după meci, Raphael Varane.

La finalul partidei, cei doi antrenori Pep Guardiola și Zinedine Zidane au oferit imaginea zilei. Toată lumea a plecat la vestiare, dar cei doi au stat minute bune de vorbă pe teren.

“Dacă vrei trofeul trebuie să învingem echipe foarte bune. Nu știu de ce am fi noi mai speciali”, a declarat după meci, Pep Guardiola.

Astăzi, se joacă ultimele două meciuri din optimile Champions League: Barcelona – Napoli (în tur, 1-1) şi Bayern Munchen – Chelsea (în tur, 3-0).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: