Redactia.ro
Home » Sport » Manchester City a câștigat apelul la TAS! Va putea juca în Liga Campionilor

Manchester City a câștigat apelul la TAS! Va putea juca în Liga Campionilor

Manchester City, Pep Guardiola

Englezii fuseseră suspendați două sezoane din cupele europene pentru încălcarea regulilor fair-play-ului financiar. ”Cetățenii” au câștigat însă la TAS procesul cu UEFA.

Daily Mail anunță că suspendarea celor de la Manchester City a fost ridicată. Clubul fusese sancționat în luna februarie. Atunci primiseră și o amendă de 30 de milioane de euro, care a fost redusă la 10 milioane de euro. Cei de la Manchester City au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a rezolva situația. Astfel, ar fi riscat să-și piardă vedetele. Echipa condusă de Pep Guardiola este pe locul doi, cu 72 de puncte și mai mult ca sigur va juca în Liga Campionilor.

“Doi ani fără Champions League este o perioadă foarte lungă de timp. Un an ar fi o perioadă pe care aș putea să o accept. Cei de la club ne-au spus că au contestat decizia UEFA și sunt convinși că vor avea câștig de cauză. Am încredere în cei de la club”, declara vedeta englezilor, Kevin De Bruyne, pentru The Sun, în urmă cu o lună.

Reacția lui Guardiola după aflarea verdictului

Antrenorul celor de la Manchester City a reacționat rapid după ce a aflat verdictul. A postat o fotografie alături de staff-ul său în care toți zâmbesc.
Manchester City este pe locul doi în Premier League, cu 14 puncte avans față de a cincea clasată, Manchester United și teoretic nu poate rata un loc în Liga Campionilor. Deocamdată englezii vor juca pe 7 august cu Real Madrid, în returul ”dublei” din optimi. În prima manșă, echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu 2-1.

Programul optimilor de finală din Liga Campionilor

Manchester City – Real Madrid (2-1, în tur) – vineri, 7 august, ora 22:00
Juventus – Olympique Lyon (0-1, în tur) – vineri, 7 august, ora 22:00
Bayern Munchen – Chelsea (3-0, în tur) – sâmbătă, 8 august, ora 22:00
Barcelona – Napoli (1-1, în tur) – sâmbătă, 8 august, ora 22:00

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: