Redactia.ro
Home » Sport » Manchester City nu se lasă! Acuză o conspirație!

Manchester City nu se lasă! Acuză o conspirație!

Manchester City nu se lasă

Manchester City nu se lasă. Englezii acuză echipe mari din Europa că ar fi contribuit la eliminarea lor din cupele europene pe o perioadă de doi ani.

În presă au apărut informații potrivit cărora Real Madrid și Bayern Munchen ar fi făcut presiuni în ultima perioadă la UEFA. Își doreau neapărat sancționarea echipei din Anglia. Astfel, publicația The Athletic susține că cele două formații din Europa au insistat în favoarea suspendării la forul european. Se pare că și PSG ar fi fost de partea celor care au cerut suspendarea englezilor.

„Indiferent de ce se întâmplă, eu nu plec. Chiar dacă ne retrogradează în a doua ligă, eu tot voi fi aici. Este momentul să fim uniţi”, a declarat antrenorul lui City, Pep Guardiola

Manchester City, suspendată doi ani

Manchester City a primit o pedeapsă fără precedent. UEFA a suspendat-o din cupele europene pentru două sezoane. În plus va primi şi o amendă de 30 de milioane de euro.
Manchester City a fost pedepsită pentru încălcări ale regulamentelor legate de licenţierea cluburilor şi de fair play-ul financiar. Englezii ar fi exagerat când au declarat veniturile din sponsorizări şi informaţiile declarate la UEFA în perioada 2012-2016. În plus, nu ar fi cooperat pe perioada anchetei. Decizia mai poate fi contestată la TAS. Manchester City va pierde de asemenea şi o sumă uriaşă de bani, în perioada în care nu va juca în cupele europene. Conform celor de la Daily Mail aceasta se ridică la aproape 204 milioane de euro. Manchester ar putea fi depunctată şi în campionat, dar deocamdată nu se ştie nimic sigur. Oficialii clubului au anunţat deja că vor ataca decizia la TAS.

Citește și: Un sportiv celebru, după gratii! Avea în mașina 71 de kilograme de marijuana

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: