Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo, cadou de peste 9 milioane de euro, după ce a luat titlul cu Juventuns

Cristiano Ronaldo, cadou de peste 9 milioane de euro, după ce a luat titlul cu Juventuns

GALERIE FOTO (2) Cristiano Ronaldo

Obrazul subțire cu cheltuială se ține! După ce a câștigat titlul în Italia cu Juventus, Cristiano Ronaldo și-a cumpărat o mașină, ca să marcheze evenimentul. Și nu orice mașină!

Alegerea lui Cristiano Ronaldo a fost un Bugatti Centodieci, model ce se va fabrica în doar 10 exemplare și care costă aproape 9.500.000 de euro. Mașina îi va fi, scrie ziarul britanic The Sun, livrată lui Ronaldo abia la începutul anului viitor.

Starul portughez a ales ca noul său bolid să fie vopsit în alb și negru, pentru a marca succesul din Italia cu Juventus, club ce a ajuns la nouă titluri consecutive.

Bugatti Centodieci va veni cu un motor de opt litri, W16, cu nu mai puțin de 1.600 de cai putere și atinge 100 de kilometri la oră în doar 2.4 secunde.

Și de ziua lui a primit o mașină scumpă

Cristiano Ronaldo a primit de ziua lui, pe 5 februarie, un cadou special de la iubita lui, Georgina, un Mercedes Benz Brabus. Maşina de 888 de cai putere, un Mercedes Benz BRABUS, este considerată de mulţi cea mai bună maşină off-road din lume şi atinge 100 de km/h în 3,8 secunde, în ciuda dimensiunii şi greutăţii considerabile. Bolidul este evaluat la peste 700.000 de euro.

Juventus, regina Italiei pentru al nouălea an la rând

Juventus Torino a ajuns la al nouălea titlu consecutiv. La fel ca şi în sezonul anterior, o importantă contribuţie la acest succes a avut-o şi starul echipei, portughezul Cristiano Ronaldo. Fotbalistul a marcat nu mai puțin de 31 de goluri pentru formația din Torino. Juventus a ajuns astfel la 36 de titluri, în timp ce rivalele AC Milan și Internazionale Milano au câte 18 trofee fiecare.

După meci, torinezii au declanșat fiesta în vestiar, au cântat, au dansat și s-au stropit cu șampanie. Pentru antrenorul Maurizio Sarri, cel care a preluat echipa la începutul acestui sezon este unul dintre cele mai importante momente. Primul titlu de campion din carieră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini