Redactia.ro
Home » Sport » Juventus, regină în Italia! A luat al nouălea titlu consecutiv

Juventus, regină în Italia! A luat al nouălea titlu consecutiv

Serie A, titlu Juventus, cristiano ronaldo

Juventus a câștigat al nouălea titlu consecutiv în Serie A și al 36-lea din istorie. Ronaldo a făcut din nou spectacol. A marcat un gol și a ratat un penalty.

Juventus este matematic campioană cu două etape înainte de final. Echipa lui Cristiano Ronaldo avea nevoie de toate cele trei puncte în meciul cu Sampdoria pentru a nu mai amâna sărbătoarea. Din 2011, “Bătrâna Doamnă” a dominat campionatul Italiei și nimeni nu a încurcat-o. Echipa lui Cristiano Ronaldo reușise o singură victorie în ultimele cinci meciuri. În prima repriză, Juve nu a forțat prea tare. În prelungirile primei părți, Cristiano Ronaldo a înscris, după o pasă a lui Pjanic. După pauză, Juve a mai înscris o dată prin Bernardeschi. În ultimul minut al meciului cu Sampdoria, Ronaldo a avut șansa de a marca din nou. A ratat însă un penalty.

Petrecere în vestiarul italienilor

După meci torinezii au declanșat fiesta în vestiar, au cântat au dansat și s-au stropit cu șampanie. Pentru antrenorul Maurizio Sarri, cel care a preluat echipa la începutul acestui sezon este unul dintre cele mai importante momente. Primul titlu de campion din carieră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

We are #Stron9er and it’s time to celebrate it with @ferraritrento! 🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾 #LiveAhead

O postare distribuită de #Stron9er🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 (@juventus) pe

“Sunt fericit pentru acest al doilea titlu al meu. Sper să scriu istorie în continuare pentru acest club. Nu a fost ușor”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul său de instagram.

Juventus a ajuns la 36 de titluri, în timp ce rivalele AC Milan și Internazionale Milano au câte 18 trofee fiecare. Cu două etape înainte de final, echipa lui Maurizio Sarri are 83 de puncte. E urmată de Inter (76), Atalanta (75) și Lazio (75). Juve mai are de jucat cu Cagliari și AS Roma, dar nimic nu se mai poate schimba în clasament.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mister ♥️ #Stron9er #LiveAhead #FinoAllaFine #ForzaJuve

O postare distribuită de #Stron9er🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 (@juventus) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: