Redactia.ro
Home » Sport » A depășit orice record! Câte vizualizări a strâns iubita lui Ronaldo cu un filmuleț

A depășit orice record! Câte vizualizări a strâns iubita lui Ronaldo cu un filmuleț

cristiano ronaldo, Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez l-a depășit pe iubitul ei celebru, Cristiano Ronaldo. Frumoasa brunetă a postat un filmuleț care a adunat rapid 9 milioane de vizualizări.

Georgina Rodriguez i-a înnebunit pe internauți cu ultimul filmuleț postat. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut o filmare care are aproape 3 minute. În aceasta bruneta face mai multe exerciții în aer liber. A adunat rapid 9 milioane de vizualizări.

”Când vrei să te antrenezi, dar ajungi să te prostești!”, este comentariul pus de Georgina Rodriguez la descrierea clipului.

Comenteriile au început imediat să apară.

”Mișcări incredibile!”,”Ronaldo este un băiat norocos”, ”E impresionat, într-adevăr. Dar unde e Cristiano?”, sunt câteva dintre mesajele postat de fani, după ce au văzut filmulețul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@ivana_rh @julia_mmsalmean @ivvgar @sofia.mff @georginagio

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

Georgina nu l-a uitat pe Ronaldo

Ca de fiecare dată, iubita fotbalistului a postat și o fotografie de familie. În ea apar și Ronaldo dar și fiul cel mare al acestuia Cristiano Jr, în vârstă de 10 ani.

”Unde începe viața și iubirea nu se termină niciodată”, a scris Georgina.

În ultima perioadă, bruneta s-a relaxat pe yacht-ul familiei, în timp ce Ronaldo înscrie gol după gol, în Italia. Georgina s-a fotografiat într-un costum de baie sexy care i-a pus în valoare corpul superb. Fotografiile au adunat imediat milioane de aprecieri.
Iubita lui Cristiano Ronaldo câștigă o adevărată avere din postările pe conturile de socializare. La începutul anului 2020, brazilianca avea 15,4 milioane de urmăritori și câștiga aproximativ 300.000 de euro pe săptămână din publicitate. Între timp numărul de urmăritori a crescut la 19 milioane de oameni, deci și câștigurile frumoasei brunete s-au mărit. Nici fotbalistul lui Juventus nu este mai prejos. Anul trecut a adunat aproape 50 de milioane de euro din reclamele de pe contul său de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Donde la vida comienza y el amor nunca termina 💘🏝👨‍👩‍👦

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: