Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi Gabor. Fosta divă de la Izvorani s-a întâlnit cu surorile sale în Dubai

Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi Gabor. Fosta divă de la Izvorani s-a întâlnit cu surorile sale în Dubai

GALERIE FOTO (6) Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi Gabor.

Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi Gabor. După ce s-a despărțit de Mr. Pink, Monica Gabor a luat decizia de a se relaxa departe de toate problemele din America. Vedeta a plecat în Dubai, acolo unde s-a reunit cu surorile sale, Ramona și Alina. Cum arată sora mai mare a acesteia?

Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi Gabor. Fosta divă de la Izvorani s-a întâlnit cu surorile sale în Dubai

Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi Gabor. După aproape 10 ani de relație, Monica Gabor și Mr. Pink au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, se pare că despărțirea de chinezul milionar i-a priit bine Monicăi. Fosta divă de la Izvorani se relaxează împreună în Dubai, alături de surorile sale, Alina și Ramona Gabor. Monica a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de surorile sale, pe care le consideră „cei mai puternici aliați”.

Deși Ramona si Monica sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, Alina a preferat mereu să stea departe de lumina reflectoarelor. Aceasta nu dorește să le calce pe urme surorilor sale, astfel că nici nu apare pe rețelele de socializare. Spre deosebire de acestea, Alina a preferat să rămână în România, unde și-a întemeiat o familie frumoasă.

Monica Gabor, alaturi de cele doua surori

Alina s-a căsătorit, are un copil și treiește în orașul natal, Bacău. Cele trei surori au o poveste de viață incredibilă. Monica și Ramona au plecat din orașul în care s-au născut, și au încercat să-și facă un rost în viață. Monica a venit în București unde s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, iar Ramona a venit și ea în Capitală, intrând în lumea modei. Pe când Alina Gabor, sora mai mare a celor două, a decis să rămână în orașul natal, alături de familia sa.

Monica Gabor, relație toxică alături de Mr. Pink?

Despărțirea de Mr. Pink i-a șocat pe apropiații Monicăi Gabor. Deși păreau fericiți împreună, se pare că realitatea era cu totul alta. Prietenii vedetei povestesc că afaceristul nu îi permitea Monicăi să facă niciun pas fără să-i ceară acordul. Mai mult, Monica ajunsese să facă cumpărături online, pentru că nu avea voie să meargă la magazin. „Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a declarat unul dintre apropiații vedetei.

Conform acestora, fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu avea voie să primească pe nimeni în casă și nici să revină în România. Acesta ar fi fost motivul pentru care Monica a ales să o ia pe Irinuca în America. „Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai adăugat același apropiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: