Redactia.ro
Home » Sport » Pancu criză de nervi! Rapid – Viitorul Pandurii 1-2

Pancu criză de nervi! Rapid – Viitorul Pandurii 1-2

Pancu criză de nervi

Pancu criză de nervi. În etapa a 6-a din Liga a 2-a, Rapid a pierdut 1-2, meciul cu Viitorul Pandurii. Rapidiștii au făcut un joc modest și au ajuns la a doua înfrângere din acest sezon.

Oaspeții au deschis scorul după ce Bogdan Manole a înscris în propria poartă. A urmat golul lui Antonio Valentin Sefer, după o lovitură liberă. Scorul final a fost stabilit în minutul 53. Marius Cioiu a executat bine o lovitură, iar Vlad Prejmerean a băgat-o în poartă. În acest sezon, Rapid a mai pierdut un singur meci, 1-3 cu Turris Turnu Măgurele. După ce Rapid a pierdut, fanii s-au înfuriat și i-au pus la zid pe jucători.

“Am un sentiment de frustare. Adversara noastră a știut să se apere mai bine. Sunt frustrat pentru că trebuia să dăm mai mult în acest meci. Suporterii au dreptate când ne huiduie, ar trebui să facem mai multe. Fanii ne-au spus ce știam cu toții, că Rapidul e un club mare, unde e presiune. Dacă jucătorii nu știu spiritul Rapidului trebuie să-l învețe!”, a spus Ionuț Voicu, la TV Telekom Sport.

🎤 Daniel Pancu, după meciul cu Viitorul Pandurii

Publicată de FC Rapid 1923 pe Sâmbătă, 7 septembrie 2019

Daniel Pancu criză de nervi

Centralul, Adrian Iliyeș a făcut o greșală impardonabilă. I-a refuzat Rapidului un penalty. În minutul 82, Cătălin Oanea a fost faultat în careu, dar arbitrul a acordat doar o lovitură de la 16 metri. De pe margine antrenorul Daniel Pancu a făcut o adevărată criză de nervi. A primit și un cartonaș galben pentru proteste.

“Așteptam mai mult de la jucătorii din atac, pentru că ocaziile le avem, dar nu marcăm. Penalty noi avem în fiecare meci, dar chiar nu e problema mea arbitrajul. Nu o să dau în viața mea vina pe arbitraj. Dacă marcăm 3-4 goluri meci de meci, putem să avem penalty-uri și nu mă supăr. Toți suntem supărați, era înmormântare în vestiar”, a spus Daniel Pancu, la Digi Sport.

Citește și: Messi ar putea părăsi Barcelona! Clauza pe care o are argentinianul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini