Redactia.ro
Home » Sport » Rudele tânărului ucis de Mario Iorgulescu fac declarații! Acuzații grave!

Rudele tânărului ucis de Mario Iorgulescu fac declarații! Acuzații grave!

Rudele bărbatului ucis de Mario Iorgulescu, declarații

Rudele tânărului ucis de Mario Iorgulescu fac declarații. Sâmbătă noaptea la ora 2.30, băiatul președintelui LPF a ucis un om. A intrat cu bolidul său de lux în mașina condusă regulamentar de un bărbat de 24 de ani.

În urma impactului, barbatul de 24 de ani a murit pe loc. Mario Iorgulescu a ieșit singur din mașină, apoi a acuzat o dureri la spate. A fost transportat la Spitalul Elias unde a fost operat de urgență. Se pare că primise cadou bolidul de 200.000 de euro cu doar o săptămână în urmă.

„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgenta azi-noapte, operatia a avut ca scop controlul sângerarii, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Nu este constient, este intubat si ventilat mecanic”, a declarat, Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias.

Familia victimei își strigă durerea

Rudele tânărului ucis de Mario Iorgulescu fac declarații. În direct la Antena Stars, mătușa și unghiul își strigă durerea.

“Venea de la un parastas. A murit pe loc. Trebuia să se căsătorească și să facă botezul. Are doi copii, o fetiță de 6 ani și un băiețel de 4 luni. Fiul domnului Iorgulescu a distrus o familie. La fața locului polițiștii au vrut să-l testeze cu etilotestul pentru că nu se putea ține pe picioare. I s-au luat probe de urină pentru depistarea drogurilor și probe de sânge pentru aflarea alcoolemiei”.

Se pare că înainte de producerea accidentului Mario Iorgulescu jucase cărți cu mai mulți prieteni. Apoi ar fi avut loc o ceartă între el și iubita sa, iar acesta a pornit spre un club din capitală unde se afla tânăra. Duminică în jurul prânzului, prietena lui Mario a sosit la spital. Nu după mult timp și-a făcut apariția și MM Stoica.

Gino Iorgulescu, comunicat după teribilul accident

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela și Gino Iorgulescu”, se scrie în comunicatul trimis de președintele LPF, Gino Iorgulescu.

Cornel Dinu despre accident

“Gino Iorgulescu traversează un moment înfiorător, copilul ăsta i-a creat foarte multe probleme în timp. Acest băiat este o victimă a timpurilor, după părerea mea. În primul rând, unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos! E vorba de mentalitate și de educație. La noi, dacă avem niște copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele. Și, din păcate, devin niște victime ale neatenției noastre”, a declarat Cornel Dinu la Realitatea TV.

Citește și: Victorie chinuită! România – Malta 1-0, în preliminariile Euro 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: