Redactia.ro
Home » Sport » Victorie chinuită! România – Malta 1-0, în preliminariile Euro 2020

Victorie chinuită! România – Malta 1-0, în preliminariile Euro 2020

Victorie chinuită

Victorie chinuită. Tricolorii s-au impus cu emoții în meciul de la Ploiești. George Puşcaş a fost cel care și-a salvat colegii.

România – Malta 1-0, în preliminariile Euro 2020. Naționala României s-a chinuit cu o adversară pe care ar fi trebuit să o bată la scor. Elevii lui Contra au ieșit repede la atac, însă nicio ocazie nu a fost fructificată. Tătărușanu eroul echipei în meciul cu Spania, a fost pus la încercare și la Ploiești. După pauză, Pușcas a reușit să înscrie și să aducă cele trei puncte. Atacantul a înscris din centrarea lui Ianis Hagi.

“Voi analiza la rece acest joc să văd ce pot face. Eu am văzut dorință, dar nu am văzut limpezimea necesară. Am simțit că săa creat o tensiune după meciul cu Spania și asta s-a văzut”, a declarant Cosmin Contra la conferința de presă.

„Cred că cele trei puncte sunt cele mai importante, publicul și suporterii voiau un joc mai bun, cu mai multe goluri, dar așa a fost să fie. E bine că am marcat și am luat toate punctele. Urmează meciuri și mai grele „, a declarat George Pușcaș după victoria cu Malta, la ProX.

Un fost selecționer îl ceartă pe Contra

Cornel Dinu, care a antrenat naționala în 1992 – 1993, spune că selecționerul României a încurcat clar tactica.

„După părerea mea, este distractiv că a încurcat tactica băiatul ăsta care seamănă cu Banderas, la ulei. Cu Cholo Simeone, nu, că că ăla ştie fotbal. El încearcă cu Cholo, dar e mai mult teatral, e cu Banderas. Şi descheiat la cămaşă, să se vadă lănţişoarele… el filmează în antrenorul echipei naţionale. Trebuia să joace în romb la mijlocul terenului, cum a început această partidă, cu Bordeaianu, Cicâldău, Marin şi Hagi… bine, poate cu alţi jucători, aşa cum văd eu, cu jucători de la echipa care a confirmat în vară în Italia. Nu aveai nimic de pierdut. Trebuia să joci în romb la mijlocul terenului contra Spaniei, ca să blochezi mijlocul spaniol şi să creezi probleme pe Llorente şi pe Ramos, pe stoperii lor, cu două vârfuri. Din păcate, el încurcă, pentru că nu are cunoştinţe de strategie fotbalistică. Ei sunt nişte băieţi care au jucat fotbal, e de apreciat cariera lui de jucător, dar aici trebuie să ai o anumită pregătire „, a comentat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Suporterii au făcut haos la Ploiești

Ultrașii naționalei au făcut scandal și la Ploiești. După meciul cu Spania din cauza incidentelor din timpul partidei naționala ar putea fi sancționată dur. Acest lucru nu i-a împliedicat pe ultrași să facă scandal. Toți s-au îmbrăcat în tricouri negre și s-au așezat în cele două peluze. Apoi au început cu injurii și cuvinte xenophobe. Deși au fost rugați să se calmeze, au început să se agite și mai tare, scandând împotriva FRF și LPF.

Citește și: Bianca Andreescu a strălucit la US Open! A câștigat primul titlu de Grand Slam

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: