Redactia.ro
Home » Monden » Ți-l aduci aminte pe Jonah Hill? Nu mai arată deloc așa. Uite cât de schimbat e actorul

Ți-l aduci aminte pe Jonah Hill? Nu mai arată deloc așa. Uite cât de schimbat e actorul

GALERIE FOTO (2)

Jonah Hill este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Rolurile sale din Forgetting Sarah Marshall, 21 Jump Street, Moneyball și The Wolf of Wall Street l-au consacrat și l-au făcut să intre în sufletele oamenilor de pretutindeni. Jonah Hill nu mai arată deloc așa acum și fanii acestuia au fost încântați de schimbare.

Jonah Hill, un exempu de urmat în nutriție

După ce și-a debutat silueta atletică în iunie, Jonah Hill a continuat să se mențină în formă. Acesta a dat interviuri în care a vorbit despre momentele în care a fost judecta de oameni pentru modul în care arată. Actorul a mărturisit că și-ar fi dorit să existe ca prin minune o pastilă care să îl ajute să slăbească instant, dar acest lucru nu este posibil din păcate. El a apelat la un nutriționist care l-a ajutat în ceea ce ține de alimentație și apoi a compensat cu mult sport. Actorul a dezvăluit că parcursul său spre a slăbi atât de mult a fost unul motivat din cauza frustrărilor acumulate în trecut. El acum arată mai bine ca niciodată și atrage privirile tuturor domnișoarelor.

Am devenit faimos în ultimii ani de adolescență și după am petrecut o mare parte din viața mea de adult ascultând cum oamenii spuneau că sunt gras și scârbos și neatractiv. Doar în ultimii patru ani, când am scris și regizat filmul meu, Mid90s, am început să înțeleg cât de mult m-a durut și m-a afectat acest lucru. Mi-aș fi dorit să fi făcut ceva nebunesc, cum ar fi o pastilă sau altceva, dar m-am dus la un nutriționist și mi-a spus ce să mănânc pentru a-mi schimba obiceiurile și lucrurile. Cred că toată lumea are o versiune despre sine – o numesc instantaneu – la un moment dat în viață. … [Încerci] să te ascunzi de lume. Chiar dacă ai succes sau crești sau devii arătos sau orice altceva … poți purta o parte din asta cu tine. (…) Pentru mine cu siguranță a fost greu să fiu ca acest copil de 14 ani, supraponderal, dorind să se potrivească cu acești skateri și copii hip-hop și doar să mă simt singur și poate să nu-mi înțeleg propria valoare.„, a mărturisit Jonah Hill.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: