Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a făcut scandal în parcarea unui mall! Motivul care a supărat-o pe vedetă

Bianca Drăgușanu a făcut scandal în parcarea unui mall! Motivul care a supărat-o pe vedetă

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu a făcut scandal în parcarea unui mall! Motivul care a supărat-o pe vedetă

Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un scandal în parcarea unui centru comercial din Capitală. Vedeta s-a enervat din cauza unui șofer care nu parcase regulamentar. 

Bianca Drăgușanu a făcut scandal în parcarea unui mall! Motivul care a supărat-o pe vedetă

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru faptul că mereu este în centrul unor scandaluri, fie ca e vorba de iubiții acesteia sau chiar oameni necunoscuți. De curând, blondina a avut din nou motiv de cearta asta după ce s-a luat la injurii cu un șofer care, din punctul ei de vedere, parcase neregulamentar în parcarea unui centru comercial din Capitală, acolo unde vedeta își petrece timpul.

Fosta soție a lui Alex Bodi a fost surprinsă de fotoreporterii EVZ în momentul în care se chinuia să coboare din mașina ei, un SUV negru. Din cauza celuilalt autoturism, Bianca Drăgușanu a fost nevoită să se strecoare un pic pe lângă perete, dar asta și pentru că formele voluptoase nu o „ajutau” în situația de față. Deși ar fi putut să plece după acest incident, vedeta a preferat să petreacă minute bune în parcare, filmând mașina cu pricina și înjurând proprietarul.

”Sunt în parcarea mall-ului și mă confrunt cu o situație destul de dificilă. Eu parchez destul de corespunzător pentru că nu mi-o caut cu lumânarea, dar se pare că sunt alții care parchează cum îi taie capul. Deși eu am o mașină destul de mare, vin unii cu o mașină de genul „tocairici” și parchează total aiurea, apoi se miră că nu are cum să intre în mașină. Ca să înțelegeți”, s-a plâns Bianca într-o filmare pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a făcut scandal în parcarea unui mall! Motivul care a supărat-o pe vedetă

Bianca Drăgușanu l-a înjurat pe șofer

Bianca Drăgușanu nu s-a mulțumit doar cu aceasta remarcă ci a continuat să-l acuze pe șofer. ”Cum mă-ta vii tu să te parchezi așa pe locul ăsta? Adică eu să nu am loc să mă dau jos din mașină, dar tu să te parchezi așa. Cum vine asta?”, a mai spus Drăgușanu. Înainte de a posta clipul vedeta a fost conștientă de faptul că exagerase și s-a gândit să nu posteze filmulețul respectiv, așa că a reluat filmare.

”Apelez la voi (n.r. prietenii virtuali) că nu știu cum să procedez acum. Nu am idee. Nu de alta, dar sunt convinsă că o să-mi ridice ștergătoarele pentru că este un toartă cu coadă sau o vacă cu crengi. Doar un bou cu toartă sau o vacă cu crengi ar fi putut parca în halul ăsta. Culmea este că tot genul ăsta de oameni sunt ăia care îți ridică ștergătoarele. Proști, răi, frustrați, care au și tupeu maxim. Mă-ta știe cum parchezi tu ? Mă-ta știe că ești o vacă cu crengi sau bou cu toartă ? Întrebare de baraj.Aș fi vrut să văd cine este cel care a parcat așa, să văd dacă are vreo scuză. Dar nu cred că are vreo scuză. N-ai cum. Nu știu de ce, dar sigur este vreun bărbat. Sunt 99% sigură”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: