Redactia.ro
Home » Monden » Lino Golden și-a lovit mașina de lux! Anunțul șocant făcut de artist

Lino Golden și-a lovit mașina de lux! Anunțul șocant făcut de artist

GALERIE FOTO (2) Lino Golden și-a lovit mașina de lux!

Lino Golden și-a lovit mașina de lux! Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar tinerii sunt pasionați de muzica lui. Recent, Lino Golden și-a îngrijorat fanii după ce a făcut un anunț îngrijorător pe rețelele de socializare. Artistul și-a lovit bolidul de lux!

Lino Golden și-a lovit mașina de lux! Anunțul șocant făcut de artist

Lino Golden și-a lovit mașina de lux! În urmă cu câteva ore, Lino Golden a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care preciza că și-a lovit mașina. Artistul apare într-un clip video alături de mașina sa lovită, dar nu a oferit mai multe detalii despre incident. Acesta s-a filmat pe fundalul unei melodii în timp ce fredona versurile și a scris că este supărat din cauza incidentului. Din imagini se poate observa că artistul nu a fost rănit, dar nici despre starea mașinii nu se cunosc prea multe detalii. Probabil artistul va reveni mai târziu cu alte informații despre accident.

Lino Golden si-a lovit masina

Nu este pentru prima oară când artistul se confruntă cu o asemenea situație. Lino Golden a mai fost implicat într-un accident rutier. Anunțul l-a făcut tot pe rețelele de socializare, iar după acel accident, cântărețul a fost nevoit să meargă cu bolidul de lux la service. ,,O duminică extraordinară cu o nevoie de a schimba toată bara…”, a scris Lino Golden la momentul respectiv, în dreptul imaginii.

Lino Golden, prima întâlnire cu Alex Velea, după ce s-au certat

Spre surprinderea tuturor, Lino Golden și Mario Fresh au plecat de sub aripa lui ALex Velea. Deși părea că nimeni și nimic nu poate rupe legătura dintre cei trei, se pare că relația acestora s-a deteriorat. Ulterior, Lino Golden și Alex Velea s-au acuzat reciproc, iar de atunci, cei doi nu au mai fost văzuți împreună. Recent, Lino Golden și Alex Velea s-au întâlnit pentru prima oară de la sfârșitul colaborării. Aceștia s-au întâlnit într-un club de fițe din Capitală, iar Alex era împreună cu Antonia, iar Lino alături de prieteni. După ce și-au intersectat privirile, tânărul și-a luat prietenii și s-au mutat în alt loc pentru a nu fi aproape de cei doi artiști. ,,Fiecare o să-și arate cumva și cândva. Nu sunt în măsură să comentez de alți oameni. O să las oamenii să vadă pur și simplu. Aici nu vorbesc doar despre ei, ci despre toți oamenii, în general. Situația dintre noi este aceeași care era și acum un an. Nu s-a schimbat nimic”, spunea Lino Golden în urmă cu câteva săptămâni.

Deși fanii sperau ca Lino să se împace cu ALex Velea, artistul a spus clar că nu va mai avea o relație apropiată cu acesta. „Niciodată, nu (nr. se gândește să se împace cu ei)! Nu vrea nimeni asta, fiecare cu drumul lui, baftă! Dezamăgirea e încă acolo, doar că am luat-o ca atare. Oarecum mă așteptam la asta, nu a fost așa surprinzător. Am zis că se va întâmpla asta”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni TV. Nici Antonia nu a trecut peste această întâmplare și a continuat să posteze pe rețelele de socializare mesaje legate de plecarea celor doi băieți, Mario Fresh și Lino Golden.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: