Redactia.ro
Home » Monden » Lino Golden, din nou în conflict cu Antonia și Alex Velea! Ce reacția a avut artistul: ”Mai bine singur…”

Lino Golden, din nou în conflict cu Antonia și Alex Velea! Ce reacția a avut artistul: ”Mai bine singur…”

Lino Golden, din nou în conflict cu Antonia și Alex Velea! Ce reacția a avut artistul: ”Mai bine singur...”

Lino Golden, din nou în conflict cu Antonia și Alex Velea! Se pare că scandalul nu a luat sfârșit iar cei trei artiști încă își mai aruncă replici acide. 

Lino Golden, din nou în conflict cu Antonia și Alex Velea

Lucrurile păreau că s-au liniștit în scandalul dintre Lino Golden și cuplul format de Antonia cu Alex Velea, însă iată că au apărut atacuri noi și reacții acide. După atâta timp, Lino Golden a venit cu o reacție acidă la adresa celor doi artiști care l-au ajutat până acum.

Antonia și Alex nu au răspuns încă la atacul inițiat de Lino Golde, semn că cei doi vor să încheie acest capitol. Cei doi au considerat de la început că atât lui Lino cât și lui Mario li s-a urcat succesul la cap și au ales să părăsească trupa ”familia” pe care Alex Velea o formase.

Lino Golden, din nou în conflict cu Antonia și Alex Velea! Recent, artistul i-a făcut falși pe Antonia și pe Alex Velea, cei doi artiști care practic i-au fost „părinți adoptivi”, potrivit wowbiz.ro.

”Mai bine solo decât înconjurat de oameni falși. 2020 watch ur backs”, a fost mesajul postat de Lino Golden pe rețelele de socializare.

De unde a pornit scandalul dintre Lino Golden și Alex Velea

În urmă cu câteva luni, internauții au observat că băieții, Lino Golden și Mario Fresh, nu mai sunt așa de apropiați de familia lui Alex Velea. Fanii i-au asaltat cu întrebări și au vrut să afle ce se întâmplă de fapt. Imediat după asta, Alex Velea a postat un filmuleț pe canalul său de YouTube în care a prezentat motivul pentru care el și Lino Golden nu mai sunt prieteni.

”Am fost nevoit să-mi pun reputația în jos, să rezolv aceste probleme, cu artiști sau cu diverse persoane, pe care ei le-au creat, mai ales Lino. Văzând această transformare a lor, speram să nu se întâmple ce s-a întâmplat, deși mă așteptam la asta. Una dintre probleme este că ei și-au dorit să rămânem în Golden doar noi 3, deși atunci când au venit ei erau în formulă și prieteni de-ai mei foarte buni, care i-au susținut și i-au iubit”, a declarat Alex Velea.

Lino Golden, din nou în conflict cu Antonia și Alex Velea! Mai mult, Alex Velea a mai mărturisit că băieților ”li s-a urcat la cap” succesul. Acesta a susținut că i-a sprijnit și i-a ajutat să devină cine sunt astăzi, însă banii și faima i-au schimbat.

”Am văzut în ei talent și ambiție, le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ghideze în această industrie. După mai multe eșecuri care s-au întins pe mai mulți ani, într-un final băieții au reușit și cu toții ne-am bucurat de reușita lor. Faima și succesul îți pot influența caracterul și, dacă ești slab, o să începi să crezi că ești superior”, a mai zis artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: