Redactia.ro
Home » Știri » Împăcarea secolului! Lino Golden și Alex Velea au făcut pace: „Mulțumesc, unchiule!”

Împăcarea secolului! Lino Golden și Alex Velea au făcut pace: „Mulțumesc, unchiule!”

Alex Velea, mai furios ca niciodată

Scandalul Lino Golden și Alex Velea pare să ia sfârșit… în sfârșit. Cei doi aureusit să se împace și să îngroape securea războiului, însă, nu se știe pentru cât timp.

Certurile aprige dintre Lino Golden și Alex Velea care s-au desfășurat în mediul virtual în ultima perioadă par să fi ajuns la final. Cei doi au reușit să se împace, iar primul pas în această direcție l-a făcut chiar puștiul Lino Golden, unul dintre băieții de aur ai lui Velea. “Mulțumesc unchiule că ai avut încredere în mine și că m-ați luat la voi în casă. O să rămân veșnic recunoscător. Drumurile noastre se separă dar vă doresc tot binele din lume. #nofakepost #dinsuflet”, a scris acesta pe Instagram.

Alex Velea i-a răspuns

Replica lui Alex Velea nu a întârziat să apară, astfel că, artistul a postat pe canalul lui de YouTube un filmulet în care explica ce a stat la baza scandalului și cum au reușit să se împace. Se pare că totul a pornit în momentul în care Lino Golden și Mario Fresh, tinerii luați sub aripa protectoare a lui Alex Velea, nu au mai avut aceleași gânduri și țeluri cu mentorul lor, mai ales când s-au alăturat lui Abi Talent, un artist din noul val de trapperi. Velea s-a arătat deranjat că tinerii nu și-au respectat contractele, însă tot el a rupt documentele în fața camerei, semn că securea războiului a fost îngropată. La final, Alex Velea a ținut să le ureze de bine celor doi, chiar dacă a fost dezamăgit de Lino și Mario și jura în urmă cu ceva timp că îi va distruge, cel puțin din punct de vedere muzical.

Scandalul Lino Golden și Alex Velea pare să ia sfârșit… în sfârșit. Cei doi aureusit să se împace și să îngroape securea războiului, însă, nu se știe pentru cât timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: