Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Bărbatul a plecat singur în vacanță, așa că soția lui a vrut să se asigure că nu o va înșela. Incredibil ce i-a pus în valiză, toți au rămas șocați

Bărbatul a plecat singur în vacanță, așa că soția lui a vrut să se asigure că nu o va înșela. Incredibil ce i-a pus în valiză, toți au rămas șocați

GALERIE FOTO (3)

Încurcate sunt căile dragostei, mai ales când sunt… presărate de gelozie. Incredibil ce i-a pus în valiză o soție bărbatului ei plecat singur în vacanță. Toți prietenii au rămas pur și simplu șocați când au ajuns la destinație.

În unele cupluri, gelozia atinge câteodată cote alarmante! O întâmplare de acest gen a devenit virală pe Internet, după ce s-a aflat prin ce a trecut un bărbat plecat singur în vacanță, a cărui soție s-a asigurat că nu va putea fi înșelată de soțul ei într-un mod extrem de inedit.

Doar gândul că iubitul ei soț va pleca singur în vacanță și există minima șansă de a fi înșelată a făcut-o pe o tânără să găsească cea mai neobișnuită modalitate de a împiedica orice femeie să se apropie de alesul ei.

Bărbatul plecat singur în vacanță, ce i-a pus în valiză soția

Korie Haywar din Marea Britanie, în vârstă de 18 ani, este și mamă, și soție. Ca să fie extrem de sigură că tentațiile unei vacanțe a soțului ei, singur cu prietenii, n-o să fie presărată cu aventuri de o noapte, femeia și-a luat cea mai sigură măsură de prevenție.

Înainte de a-i pune în valiză tricourile bărbatului ei, aceasta le-a dus la un centru special pentru a le personaliza pe fiecare în parte.

„Dacă poți să citești acest mesaj, înseamnă că ești prea aproape, așa că îndepărtează-te” este unul dintre mesajele înscrise pe tricoul soțului.

„Îmi iubesc fetele și urăsc toate fetele din Malia”, este un alt mesaj cu care Korie i-a personalizat tricoul soțului ei. Femeia a vrut să specifice, astfel, că bărbatul este căsătorit și că are acasă și o fetiță.

Spre șocul, dar și amuzamentul prietenilor săi, Jake, soțul lui Korie, a trebuit să poarte tricourile cu mesaje și poze cu familia sa. Deși bărbatul nu a fost deloc încântat de idee, s-a văzut nevoit să poarte îmbrăcămintea personalizată.

„Nu a fost foarte fericit la început, dar după aceea a început să i se pară amuzant. Așa că le-a îmbrăcat”, a comentat unul dintre prietenii bărbatului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini