Redactia.ro
Home » Monden » Elena Stroe a primit moștenire o casă de la un englez. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a făcut dezvăluiri incendiare

Elena Stroe a primit moștenire o casă de la un englez. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a făcut dezvăluiri incendiare

GALERIE FOTO (5) Elena Stroe a primit moștenire o casă de la un englez.

Elena Stroe a primit moștenire o casă de la un englez. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a șocat pe toată lumea. Bruneta a primit moștenire un imobil de la un englez. Elena a făcut dezvăluiri incendiare despre locuința primită.

Elena Stroe a primit moștenire o casă de la un englez. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a făcut dezvăluiri incendiare

Elena Stroe a primit moștenire o casă de la un englez. S-a făcut remarcată după ce a participat la Insula Iubirii. Elena Stroe a intrat în concurs alături de iubitul ei, Sasha, dar finalul s-a dovedit a fi unul neplăcut. Elena a picat în ispită, îndrăgostindu-se de ispita Tomiță. În prezent, bruneta duce o viață bună și și-a făcut câteva schimbări de look. Aceasta a făcut dezvăluiri surprinzătoare, mărturisind că a primit moștenire un imobil la malul mării. Elena Stroe a primit o casă pe litoralul românesc de la un cetățean englez.

Conform acesteia, bărbatul a abordat-o pe brunetă pe rețelele de socializare, unde i-a cerut ajutorul. ,, Am ajutat o persoană să se mute în România prin 2016, un cetățean englez, care și-a dorit foarte mult să se mute aici definitiv și a apelat la ajutorul meu pentru a-i găsi o locuință, în toți anii aștia am venit ocazional aici pentru a avea grijă de această persoană care era grav bolnav. M-a abordat pe internet, așa ne-am împrietenit, era destul de învârstă, avea 62 de ani atunci”, a mărturisit aceasta, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Elena și familia acesteia au fost singurii care s-au ocupat de bărbatul englez, iar ulterior, locuința a fost pusă pe numele Elenei. ,,Cu timpul s-a îmbolnăvit din ce în ce mai tare, i s-a agravat starea, eu am avut grijă de el împreună cu familia mea si din păcate a decedat în toamna anului 2020. Noi am rămas cu casa pentru că am fost singurii prieteni pe care îi avea în România. Copiii lui erau în Anglia, dar nu s-au interesat niciodată de starea lui.”, a spus Elena.

Elena Stroe a apelat la ajutorul medicilor esteticieni

Elena Stroe a fost una dintre cele mai sexy și controversate concurente de la Insula Iubirii. Deși a mers în Thailanda împreună cu fostul iubit, Sasha, bruneta a călcat strâmb. Elena s-a îndrăgostit de ispita Tomiță, cei doi fiind surprinși în ipostaze intime. După ce a văzut imaginile de la bonfire cu Sasha, a decis să se răzbune pe acesta, apropiindu-se de Tomiță. Deși a avut parte de o aventură de neuitat cu Tomiță, după finalul emisiunii, au mers pe drumuri separate.

În prezent, fosta concurenta este de nerecunoscut. Elena și-a făcut numeroase schimbări fizice. Și-a lăsat părul lung și și-a mărit buzele de mai multe ori, iar fizionomia sa s-a schimbat radical. Cu toate astea, Elena are în continuare un trup de invidiat și bine lucrat la sală. În urmă cu câțiva ani, bruneta a cochetat și cu actoria, fiind aleasă să apară, într-un rol secundar, într-o producție de la Hollywood, filmată în Bulgaria. De asemenea, ea s-a făcut remarcată și într-o serie de ipostaze fierbinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: