Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante la Secția 3 de Poliție din Capitală. Tavanul a căzut peste birourile agenților

Imagini șocante la Secția 3 de Poliție din Capitală. Tavanul a căzut peste birourile agenților

Imagini șocante de la Secția 3 de Poliție din Capitală. Agenții s-au trezit cu plafonul căzut chiar peste birouri. Situația este una critică. Au fost nevoiți să relocheze sediul. Aceștia au transmis un mesaj către ministrul Lucian Bode.

Plafonul Secției 3 de Poliție din București s-a prăbușit peste birourile agenților

Scene incredibile la Secția 3 de Poliție din Capitală. O bucată semnificativă din plafonul camerei a căzut peste birouri. Nimeni nu a fost rănit, însă sediul este compromis. Conform informațiilor din presă, evenimentul nefericit s-a petrecut miercuri la Secția 3 de Poliție din București, care are sediul într-o clădire istorică de pe Strada General H. M. Berthelot.

Se pare că era în plan renovarea acesteia, dar încă se așteptau avizele pentru începerea lucrărilor. Inspectoratul General de Poliție al Municipiului București a transmis informația precum că sediul se află într-un proiect de modernizare, încă din anul 2020, actele fiind deja depuse.

Reprezentanții Europol, mesaj către Lucian Bode

Reprezentanții Europol i-au transmis un mesaj ministrului Lucian Bode. Tot aceștia susșin că banii avuți la dispoziție ar fi folosiți pentru cu totul alte motive decât pentru dezvoltarea statului.

Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP! În ultima apariție publică ministrul Bode ne-a vorbit despre drumuri și poduri, despre asfaltări și proiecte de infrastructură rutieră. Între timp, la MAI, unde figurează Lucian Bode ca ministru, cel puțin pe hârtie, în Secția 3 Poliție din București, capitala României, în anul 2021, cade tavanul peste birourile polițiștilor. Norocul a făcut să nu vorbim despre vătămări grave sau victime. Iar dincolo de ironie, o țară cu pretenții de Schengen nu este în stare să ofere condiții elementare de muncă pentru un serviciu public, cum este cel al Poliției. Dar nu e bai! Colegii noștri au depus un jurământ și si-au asumat „riscurile meseriei” când au ales să devină polițiști, vor spune cârcotașii.

Nu e mare diferență că ești ultragiat pe stradă sau de propria instituție care nu dă 2 bani pe siguranța noastră și chiar a cetățenilor. Bine că avem buget să primim mii de afgani cu care statul va cheltui sume importante pe cazare și masă. Așa că, dragi cetățeni, respectați legea și faceți în așa fel încât să nu fiți nevoiți să ajungeți în interiorul unui sediu de Poliție, nu de alta dar este mai periculos decât orice amendă sau pedeapsă cu închisoarea.”, a fost mesajul transmis de către Sindicaliștii Europol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: