Redactia.ro
Home » Monden » Lăutarul Neluță Neagu a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul nu se află într-o stare bună

Lăutarul Neluță Neagu a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul nu se află într-o stare bună

GALERIE FOTO (2) Lăutarul Neluță Neagu a fost infectat cu noul coronavirus

Lăutarul Neluță Neagu a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul și-a șocat fanii după ce a postat pe rețelele de socializare o imagine șocantă, alături de un mesaj. Lăutarul a mărturisit că a fost infectat cu noul virus ucigaș, iar starea sa de sănătate nu este deloc una bună.

Lăutarul Neluță Neagu a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul nu se află într-o stare bună

Lăutarul Neluță Neagu a fost infectat cu noul coronavirus. Lumea artistă a fost cutremurată de moartea prematură a lăutarului Petrică Cercel. Manelistul s-a stins din viață, joi, 16 septembrie, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Acum, la o zi de la tragedie, un alt lăutar a anunțat că suferă de COVID19 și că nu se simte bine deloc. Este vorba despre Neluță Neagu.

Lăutarul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a precizat că este infectat cu noul virus și că nu va putea să participe la evenimentele la care a fost chemat. Mai mult, acesta a postat și o imagine în care apare cu masca de oxigen pe față. „Aveți grija de voi toți lăutarii. Nu mi-a venit să cred aşa ceva ce răutăcios e covidul ăsta. Feriți-vă! Mai fac un apel pentru toți cei la care trebuia să cânt, ăsta e necazul fraților rugați-vă și pentru mine”, a scris Neluţă Neagu pe pagina sa de Facebook.

Nelutu Neagu are COVID

Lăutarul are probleme financiare grave

Artistul s-a confruntat cu probleme serioase de ceva timp. Neluță Neagu are probleme financiare, fiind în pericol să-și piardă casa de 300.000 de euro din cauza fiului său, care a luat de la cămătari suma de 4.000 de euro cu împrumut. Coșmarul ar fi început în 2009, iar familia Neagu se teamă să nu rămână fără acoperiș deasupra capului.„N-am mai făcut nicio investiţie din cauza clanului Cuza care se ţine de capul meu pentru că vrea să-mi ia casa. Din ce-am avut, le-am dat şi lor ce-am putut. Dumnezeu mi-a dat banii şi putere, să fac la copii avere şi când sunt la greu, mă ajută mereu numai Bunul Dumnezeu. Vai de capul meu! Am muncit o viaţă întreagă ca să am şi eu o casă, să las şi eu la copii, la nepoţi şi uite, nu am parte”, a povestit Neluţă Neagu la un post de televiziune.

Soția lăutarului a declarat că a fost amenințată cu pistolul de cămătarii care își doresc să-i ia casa. „Am aflat atunci când au venit executorii să ne ia casa. A fost ceva foarte greu. Noi am acţionat numai prin leje. eu cu avocatul meu rezolvam orice problemă. Era pentru noi. M-au luat cu pistolul la tâmplă. M-au dus cu forţa la notar. Contractul pentru casă era deja făcut. Eu am semnat cu pistolul la tâmplă. Casa nu mai e acum pe numele nostru. Ei ne-au scos din cartea funciară şi spun că nu mai suntem proprietari”, a spus soţia lui Neluţă Neagu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: