Redactia.ro
Home » TV » Cum arată casa lui Cheloo de la Breaza. Locul în care artistul s-a retras

Cum arată casa lui Cheloo de la Breaza. Locul în care artistul s-a retras

GALERIE FOTO (4)

De mai bine de 20 de ani, Cheloo de la Paraziții, pe numele real Catalin Stefan Ion, este printre puținii artiști hip hop de la noi care a rămas în prim plan. Chiar dacă a rămas în centrul atenției, iată că a renunțat de ceva timp la viața agitată din Capitală. S-a retras într-un loc departe de ochii curioșilor. Cum arată casa lui Cheloo de la Breaza.

Sătul de agitația din jurul lui, Cheloo de la Paraziții s-a refugiat la Breaza, loc în care a găsit o casă absolut superbă. Artistul a refuzat, în repetate rânduri, să dea declarații vis a vis de casa sa de vis. Casa lui Cheloo de la Breaza a fost călcată, la un moment dat, chiar și de polițiști, care au avut misiunea de a-l sălta pe artist pentru niște audieri.

Cum arată casa lui Cheloo de la Breaza

Casa lui Cheloo de la Breaza este retrasă, chiar modestă, însă are parte de o priveliște deosebită. Și se pare că viața la Breaza îi priește din plin juratului iUmor! Există zvonuri cum că rapperul ar avea și afaceri în Breaza. Alături de un alt prieten, artistul ar fi deschis o sală de fitness în oraș.

Și cu toate că Cheloo are o gospodărie mare la Breaza, însă nu este agricultor, neavând nici culturi, nici animale de crescut.

După ce a ales să fugă departe de viața la oraș, Cheloo și-a găsit în Breaza o casă bătrânească, pe care a reconsolidat-o. În jurul locuinței, se mai afla și un hambar în paragină, dar și o bucătărie de vară, anexe care au rămas nerenovate într-o primă fază.

Cheloo, săltat de mascați din casa de la Breaza

S-a întâmplat în martie 2016. Atunci casa lui Chello de la Breaza a fost călcată de mascați, care l-au dus pe artist la audieri. La aceea vreme, oamenii legii au găsit substanțe halucinogene în locuința artistului.

Alături de alte 80 de persoane, Cheloo a fost acuzat de consum de cannabis. Se pare că la domiciliul artistului au fost descoperite mai multe zeci de grame de droguri, cu care muzicianul își „servea” musafirii la petrecerile organizate în casa din Breaza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: