Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani scot din buzunar Andra și Cătălin Măruță pentru bona copiilor. Nu oricine și-ar permite luxul

Câți bani scot din buzunar Andra și Cătălin Măruță pentru bona copiilor. Nu oricine și-ar permite luxul

Andra și Cătălin Măruță, poze inedite din vacanță! Cei doi și-au dus copiii la Disneyland Paris

Andra și Cătălin Măruță sunt doi părinți care mereu au ales luxul pentru copiii lor. Familia Măruță este de departe cea mai urmărită și cea mai activă în mediul online. Andra, Cătălin și cei mici, Eva și David publică zilnic ipostaze din viața lor. Abia acum s-a aflat că au în casă o bonă filipineză. Iată cât scot din buzunar Andra și Cătălin Măruță pentru bona copiilor.

Cu ce sumă de bani o plătește familia Măruță pe bona copiilor

Nu multă lume știe faptul că Andra și Cătălin Măruță au apelat la ajutorul unei bone filipineze pentru creșterea și educația celor doi copii ai lor. Chiar Andra a vorbit despre acest aspect. Vedeta a mărturisit că bona este prezentă în viața familiei lor de aproximativ cinci ani și că este din Filipine.

Andra nu a vrut să spună o sumă concretă pe care i-o alocă lunar drept remunerație angajatei, dar conform informațiilor de pe piață, în anul 2014, vedetele i-ar fi plătit în jur de 1.000 de euro pe lună, suma ajungând, acum, aproape de 2.000 mii de euro.

Am aceeasi bona, de cinci ani in casa, e filipineza si face deja parte din familia noasta. L-a ingrijit prima data pe David. Acum este bona pentru amandoi, dar se ocupa mai mult de Eva acum. Numai cand baietelului meu ii este foarte dor de ea si ii zice „hai stai si cu mine putin”, atunci eu raman cu fata si sta ea cu fiul meu.„, a declarat Andra.

Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru educația celor doi copii

Eva și David au parte de cursuri de lux! Cei doi copii ai familiei Măruță studiază la o școală privată de top, a cărei costuri se ridică la o sumă cu multe zerouri. Abia acum s-a aflat cât sunt nevoiți părinții lor să scoată din buzunar în fiecare lună. Se pare că Andra și Cătălin nu se uită la bani când vine vorba de cei mici.

Conform informațiilor publice din online, pentru școlarizarea lui David, Andra și Cătălin scot lunar din buzunar suma de 1000 euro, iar pentru ale Evei, aproximativ 800 euro. Cele două vedete PRO TV plătesc anual aproximativ 22.000 euro pentru ca cei mici să aibă parte de o educație de top.

Ce spune Andra despre studiile celor doi copii

Am ales ca David să învețe la instituția unde a mers la grădiniță, ni s-a părut mai simplu să nu schimbe colectivul. De fapt, el continua programul ca până acum. Nu știe exact la ce să se aștepte, i-am povestit noi unele lucruri, dar, sincer, cred că prima zi de școală este diferită pentru fiecare copil, fiecare generație. Trebuie să afli singur ce este școala și să te îndrăgostești de ea.”, declara Andra în urmă cu patru ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: