Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă i-a înfuriat pe deținuți. Aceștia l-au amenințat cu moartea

Gheorghe Dincă i-a înfuriat pe deținuți. Aceștia l-au amenințat cu moartea

Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă i-a înfuriat pe deținuți. Dincă a reușit să îi enerveze pe colegii arestați, care au încercat să rupă gratiile pentru a îl linșa pe bărbatul de 66 de ani.

Gheorghe Dincă i-a înfuriat pe deținuți. Aceștia l-au amenințat cu moartea

Bărbatul în vârstă de 66 de ani, suspectat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost trasnferat din penitenciar în arestul IPJ Olt, pentru a fi dus la locuința sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor.

Potrivit unor surse judiciare, Dincă ar fi făcut un scandal monstru, care i-a enervat la culme pe restul deținuților. Problema nu era faptul că urma să facă reconstituirea faptelor sale, ci faptul că voia cu orice preț să urmărească meciul. Craiova și. FCSB. Însă, reprezentanții arestului i-au refuzat cererea bărbatului, moment în care acesta a izbucnit. Dincă ar fi țipat că i se încalcă drepturile. Reacția lui. Dincă nu a făcut decât să-i enerveze pe ceilalți deținuiți, care au încercat să rupă gratiile și să îl amenințe cu moartea pe Gheorghe.  Dincă.

S-a aflat motivul pentru care Elena Dincă nu și-a vizitat soțul în arest

Gheorghe Dincă se află în arest de două luni, după ce a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În toată această perioadă, suspectul nu a fost vizitat niciodată de soția sau de membrii familiei lui. Deși, din punct de vedere legal, aceștia aveau tot dreptul. Atât fiica, cât și fii lui Gheorghe Dincă au evitat să își întâlnească tatăl.

Misterios este faptul că nici măcar soția acestuia nu a înaintat nicio cerere de a-și vedea soțul în arest. Potrivit unor surse, Dincă i-ar fi cerut soției lui să nu îl viziteze. Soția lui Dincă a mințit, inițial, că ar vrea să dea ochii cu soțul ei. ”El nu a lăsat-o să vină la închisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lăsa dominat de sentimente”, au povestit persoane din preajma lui Gheorghe Dincă.

Citeste si:Vine frigul în România. Joi se anunță prima ninsoare a sezonului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: