Redactia.ro
Home » Știri » Vine frigul în România. Joi se anunță prima ninsoare a sezonului

Vine frigul în România. Joi se anunță prima ninsoare a sezonului

Vine frigul în România. Joi se anunță prima ninsoare a sezonului

Un val de aer polar a ajuns în partea nordică a României, iar de miercuri va cuprinde și sudul țării. Temperaturile vor scădea cu aproximativ 10 grade în toată țara.

Vine frigul în România. Joi se anunță prima ninsoare a sezonului

Vremea se va răci considerabil în următoarele 24 de ore. Valul de aer polar a ajuns deja în partea nordică a României, iar de astăzi va cuprinde și sudul țării. Temperaturile vor scădea cu aproximativ 10 grade în toată țara, iar în zonele înalte, este posibil să apară prima lapoviță din acest an.

Răcirea vremii afectează deja jumătatea de nord a țării pentru că masa de aer polar a pătruns, coboară dinspre nord spre sud. Mâine (miercuri n.r.) temperaturile maxime vor mai ajunge și în sudul țării la 27, 28 de grade Celsius, în condiții în care astăzi vom avea 34 de grade, la pragul caniculei, este un prim pas pentru ceea ce va urma, precizează meteorologul Digi24.

Vremea în următoarele zile

Joi, vineri și sâmbătă temperaturile nu vor mai trece de 24 de grade Celsius. Astăzi vor fi două anotimpuri, toamnă în partea de nord a țării și mijloc de vară la sud.

Pe 23 septembrie, luni, va avea loc echinocțiul de toamnă, și este momentul în care noaptea va începe să crească și să fie mai lungă. Deoarece temperaturile vor crește, vor fi temperaturi negative, noaptea în prima parte a zilei. Aceste temperaturi vor deveni lapoviță și ninsoare pe creste, în special pe crestele Carpaților Orientali, în zilele de joi și vineri. Pentru prima dată în această toamnă, vor cădea primii fulgi de zăpadă.

Însă, de săptămâna viitoare, vremea va fi plăcută. Luni, marți, temperaturile vor crește din nou. Se pare că vremea se va încălzi în toată țara.

Citeste si:Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev, eliberaţi condiționat din închisoare!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: