Redactia.ro
Home » Sport » Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev, eliberaţi condiționat din închisoare!

Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev, eliberaţi condiționat din închisoare!

Alexandr Kokorin şi Pavel Mamaev, eliberaţi

Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev, eliberaţi din închisoare! Cei doi fotbaliști au ispășit o pedeapsă pentru huliganism şi agresiune.

Pavel Mamaev de la FC Krasnodar și Aleksandr Kokorin de la Zenit Sankt Petersburg, au ieșit din închisoare, după ce au stat încarcerați aproape 1 an. Fotbaliștii au fost eliberați mai devreme. Pe 6 septembrie, judecătorii au decis eliberarea condiționată. Fapta pentru care au fost condamnați s-a petrecut în octombrie 2018. Mamaev și Kokorin au agresat doi oficiali, dar și pe șoferul unei prezentatoare TV. Kokorin, Mamaev și prietenii lor l-au atacat șoferul Vitaly Solovchuk, la parcarea Hotelului Beijing din Moscova, apoi i-au bătut pe șeful de departament al Ministerului Industriei și Comerțului Denis Pak și directorul general al centrului științific al NAMI Sergey Gaysin în localul Coffeemania. La momentul respectiv cazul a fost foarte mediatizat și a avut o rezonanță uriașă. Cei mai mulți oameni au considerat că fotbaliștii Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev merită să meargă la închisoare.

Aleksandr Kokorin este dorit înapoi de Zenit

Zenit nu vrea să renunțe la jucătorul său. Contractul lui Kokorin a expirat în această vară, dar avocatul său a anunțat că fotbalistul a semnat deja o nouă înțelegere. Mamaev mai are contract cu FC Krasnodar până la finalul anului. Se pare însă că oficialii clubului au depus o cerere către Federaţia Rusă de Fotbal pentru rezilierea contractului cu jucătorul.

Citește și: Mbappe a devenit cel mai scump fotbalist! Pleacă de la PSG?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: