Redactia.ro
Home » Sport » Mbappe a devenit cel mai scump fotbalist! Pleacă de la PSG?

Mbappe a devenit cel mai scump fotbalist! Pleacă de la PSG?

Mbappe a devenit cel mai scump fotbalist

Mbappe a devenit cel mai scump fotbalist din lume. Un jurnalist spaniol anunță că Real Madrid în transferă pe campionul mondial.

Real Madrid și PSG s-ar fi înțeles pentru transferul lui Mbappe. Campionul mondial pleacă de la PSG şi devine cel mai scump fotbalist din istorie. Jurnalistul Eduardo Inda susține că Real Madrid s-a înţeles la 35 de milioane de euro (plus 5 în variabile) cu Mbappe şi transferul ar fi de 225 de milioane de euro (plus 50 în variabile). Atacantul ar urma să ajungă în Spania, în vara lui 2020. Dacă informația este corectă, Mbappe va devein cel mai scump fotbalist din istorie. Până acum Neymar deținea recordul la acest capitol. PSG a plătit pentru el 222 de milioane de euro celor de la Barcelona în 2017. Mbappe nu va juca mâine în meciul cu Real Madrid, din Liga Campionilor.

Cariera lui Mbappe

Kylian Mbappe a fost luat de PSG în 2017 de la AS Monaco pentru 180 de milioane de euro. În acest moment tânărul francez are peste 100 de goluri marcate. A devenit renumit pentru dribbling-ul și viteza pe care o are pe teren. Are în palmares un titlu mondial, Cupa Franței și o Cupa a Ligii. La 19 ani, Kylian Mbappe a câștigat primul său titlu The Best FIFA Men’s Player, premiul Kopa Trophy și are o nominalizare la Balonul de Aur. În 2018, la Campionatul Mondial, Mbappe a devenit cel mai tânăr jucător francez care a înscris vreodată. A fost ales și cel mai bun jucător al competiției. Potrivit Transfermarkt.de, cota francezului este de 200 de milioane de euro.

Citește și: FC Viitorul – Gaz Metan 4-1! Gabi Iancu golgheterul campionatului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: