Redactia.ro
Home » Știri » Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni. Pompierii au intervenit de urgență

Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni. Pompierii au intervenit de urgență

Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni.

Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni. În urmă cu puțin timp a avut loc un incident aviatic pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Capitală. O aeronavă a anulat decolarea, după ce o pasare a intrat în unul dintre motoarele avionului. Din fericire, pilotul și-a dat seama la timp, motiv pentru care a anulat decolarea aeronavei.

Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni. Pompierii au intervenit de urgență

Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni. Pompierii au intervenit de urgență joi, 28 octombrie, la Aeroportul Internațional Hneri Coandă. Pilotul unei aeronave care trebuia să decoleze și-a dat seama la timp că o pasăre intrase la unul dintre motorul avionului. Aeronava trebuia să decoleze spre Cluj, iar la bord nu se afla niciun pasager în momentul incidentului.

Din fericire, pilotul și-a dat seama la timp de acest incident, în caz contrat, această situație putea duce la o adevărată tragedie. Pompierii au intervenit pentr a se asigura că nu va izbucni un incendiu. Avionul va intra în zilele următoare în reparații, deoarece motorul nu mai poate fi folosit.

Pasagerii unei aeronave au fost evacuați după ce au descoperit o defecțiune

Cazul de față amintește de un alt caz similar, produs pe Aeroportul Henri Coandă. În urmă cu câteva luni, pasagerii unei aeronave au fost evacuați, după ce s-a descoperit o defecțiune. Panoul electric a început să scoată fum, iar la fața locului s-a deplasat echipaje de salvare care a stabilizat situația. ”Avionul a decolat in jurul orei 10.00. Din cauza unei erori aparute la unul dintre monitoarele de bord, avionul s-a intors dupa aproape 30 de minute de zbor. Nu se stie ora la care isi va relua zborul. Aeronava a aterizat în condiții normale, clienții au fost debarcați și li s-au oferit vouchere pentru mâncare și băuturi răcoritoare.Tehnicienii Ryanair inspectează aeronava și lucrează la remedierea defecțiunii. Odată ce aceasta va fi autorizată pentru serviciu, va decola în această seară către Milano Bergamo. Ryanair își prezintă scuze sincere tuturor clienților afectați de această întarziere ”, au transmis atunci reprezentanții companiei. Incidentul nu a fost unul major, cu flacăra, iar pasagerii au fost debarcați de un alt flux.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: