Redactia.ro
Home » Monden » Alec Baldwin, primele declarații publice despre tragedia petrecută pe platourile de filmare. „Eram prieteni”

Alec Baldwin, primele declarații publice despre tragedia petrecută pe platourile de filmare. „Eram prieteni”

GALERIE FOTO (2) Alec Baldwin, primele declarații publice despre tragedia petrecută pe platourile de filmare

Alec Baldwin, primele declarații publice despre  tragedia petrecută pe platourile de filmare. Celebrul actor a vorbit pentru prima oară în public, după ce a ucis o persoană. Alec Baldwin a declarat că directoarea de imagine, Halyna Hutchins, îi era prietenă și că o asemenea tragedie se poate întâmpla foarte rar.

Alec Baldwin, primele declarații publice despre tragedia petrecută pe platourile de filmare. „Eram prieteni”

Alec Baldwin, primele declarații publice despre tragedia petrecută pe platourile de filmare. În urmă cu câteva zile, actorul  a ucis-o accidental pe directoarea de imagine a filmului Rust. Actorul se afla pe platourile de filmare, iar în urma unei scene în care trebuia să folosească arma, a împușcat-o pe Halyna Hutchins și pe regizorul pelicului. Din păcate, Halyna s-a stins din viață la spital, iar regizorul se află în afara oricărui pericol. În urmă cu o zi, Alec Baldwin a avut prima apariție publică, după tragedia petrecuă pe platourile de filmare.

În timp ce se afla în Vermont cu familia, Baldwin s-a dat jos din mașină pentru a vorbi cu jurnaliștii care îl urmăresc. Actorul susține că a luat cina cu Halyna în prima zi de filmări, în New Mexico, înainte ca evenimentul tragic să se întâmple. În timp ce vorbea cu prea, actorul a țipat la soția sa de mai multe ori, iar copiii săi plângeau în mașină. “Ce vreţi să ştiţi?O femeie a murit. Era prietena mea. În ziua în care am ajuns în Santa Fe ca să începem filmările, am luat cina cu ea şi cu regizorul Joel. Eram o echipă bine sudată, care realizam un film împreună, când această nenorocire s-a întâmplat.”, a spus Alec Baldwin.

Halyna Hutchins

Vizibil agitat, Baldwin a declarat că el și soția sa se află în permanentă legătură cu soțul lui Halyna, care este extrem de îndurerat. „Suntem foarte îngrijoraţi cu privire la familia lui şi la copilul lui. Cum spuneam, aşteptăm cu nerăbdare ca departamentul şerifului să ne spună că ancheta s-a încheiat”.

Ce a spus Baldwin despre armele de foc folosite la filmări

Referitor la folosirea armelor de foc în timpul filmărilor, actorul a spus că sunt folosite deseori, doar că o asemenea tragedie are loc foarte rar. În privinţa folosirii armelor de foc la filmări, Alec a făcut următoarele declaraţii: „Sunt foarte interesat de măsuri care să limiteze folosirea armelor de foc pe platourile de filmare. Trăim în America. Ştiţi câte gloanţe au fost trase pe platourile de filmare sau în studiourile TV? Miliarde. Dar trebuie să ne dăm seama când se poate transforma totul într-o catastrofă, când trebuie luate măsuri noi. Însă nu eu decid asta. Eu nu sunt expert în acest domeniu. Aşa că ce decid alţii trebuie să fie cea mai bună măsură pentru a-i proteja pe oameni la filmări. Sunt perfect de acord cu asta şi voi sprijini astfel de măsuri cum voi putea mai bine.”, a mai spus actorul.

În ceea ce privește ancheta, Baldwin a declarat că nu are voie să ofere mai multe detalii, până când aceasta nu va fi finalizată. La final, acesta i-a rugat pe jurnaliști să nu-i mai urmărească. „Din respect pentru voi, am coborât din maşină ca să vorbesc cu voi. Nu am voie să comentez nimic despre anchetă. Vorbesc cu poliţiştii zilnic. Ce vreau să spun e că am vorbit cu voi, din respect pentru voi, acum, vă rog, nu ne mai urmăriţi!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: