Redactia.ro
Home » Știri » Doi ani de la moartea artistului Leo Iorga. Fiul său cel mare, Edy, a făcut mărturisit emoționante

Doi ani de la moartea artistului Leo Iorga. Fiul său cel mare, Edy, a făcut mărturisit emoționante

GALERIE FOTO (6) Doi ani de la moartea artistului Leo Iorga

Doi ani de la moartea artistului Leo Iorga. Celebrul artist s-a stins din viață, la vârsta de 54 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă. La doi ani de la tragedie, fiul său cel mare a făcut dezvăluiri emoționante. Edy își susține mama să-și refacă viața alături de un alt bărbat.

Doi ani de la moartea artistului Leo Iorga. Fiul său cel mare, Edy, a făcut mărturisit emoționante

Doi ani de la moartea artistului Leo Iorga. Artistul a murit pe 2 noiembrie 2019, la vârsta de 54 de ani, după o luptă de 8 ani cu cancerul. Paula, soția lui Leo Iorga, i-a fost alătuuri artistului în ultimele clipe ale vieții, privind îndurerată cum partenerul său se stinge. Recent, fiul cel mare al artistului, Edy, a vorbit despre moartea tatălui său, făcând dezvăluiri emoționante. Paula și cei doi băieți, Edy și Paul, i-au făcut parastasul de doi ani la Cimitirul Bellu, acolo unde este înmormântat. Soția artistului a venit de la Constanța pentru a fi prezentă la slujba de pomenire, dar nu a mai făcut o masă cu preparatele preferate de regretatul artist, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Edy a declarat că merge aproape săptămânal la mormântul tatălui său, având grijă ca acesta să fie curat. „Merg destul de des la Bellu. Merg de câte ori pot. În perioada asta dintre valuri am fost destul de ocupat, dar ajung de două ori pe lună cel mai rar, iar cel mai des, aproape săptămânal. Fac cu schimbul cu fratele meu, curățăm, dăm cu mătura, schimbăm bateriile la candele. Mama merge mai rar, pentru că ea s-a retras temporar la mare.Din păcate, nu l-am mai visat pe tata, mi-e foarte dor de el. M-am uitat zilele astea printre poze și, culmea, am o poză de acuma proape 20 de ani, cu el la Cimitirul Bellu”, a declarat pentru Click! Edy, fiul cel mare al artistului.

Edy își dorește ca mama sa să își refacă viața

Îndurerat de moartea tatălui său, Edy se gândește la mama sa, Paula, care locuiește mai mult la Eforie, unde are o vilă de vacanță. Soția lui Leo Iorga are grijă de mama ei, după ce tatăl ei a pierit în urmă cu câteva luni. Astfel, fiul său cel mare își dorește ca mama sa să își refacă viață și să nu rămână singură. „Am avut o discuție foarte sinceră în care i-am spus că aș fi de acord cu ea, i-aș respecta decizia dacă, vreodată, s-ar pune problema să își refacă viața. Nu zice nimeni să o iei de la capăt, să iubești, să te căsătorești, dar măcar să ai o persoană lângă tine, ar ajuta mult. Tata e de neînlocuit, clar. Mă gândesc că, la un moment dat, va muri și bunica și va rămâne complet sigură. Noi vom fi mereu pe lângă ea, dar vom avea și noi la un moment dat familii și nu știm dacă ne vom mai vedea zi de zi„, a mai spus Edy.

Paula Iorga îi duce lipsa soțului său, aceasta postând pe 2 noiembrie un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare. „Azi e ziua lipsă din calendarul vieții mele, pentru că jumătatea sufletului meu a plecat odată cu tine, Puiul meu drag. Simt ca tu ești bine acolo unde ești și-mi doresc să fiu la fel. Iartă-mă, te rog, dar nu reușesc oricât m-aș strădui! Mă arde tare dorul de tine… Fie ca Bunul Dumnezeu să ne pomenească în Împărăția Lui! Veșnica ta pomenire, Leo Iorga! Azi, la Bellu a ieșit soarele când am ajuns la tine la mormânt. Sigur ne așteptai să fim într-un spirit unit cu toții din nou… Sunt sentimente greu de descris…Veșnica ta pomenire, Pui drag! Dumnezeu să te pomenească în Împărăția Lui„, a scris Paula Iorga pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: